Elbette vardır. Kendimden örnek vereyim 2 yıla kadar crack RE 4 (2005) indirmiştim ve Ramnit.A tarzı trojan yemiştim .Biraz toxic bir trojandır kendisi.
İndirilir neden indirilmesin? Tabii abuk subuk sitelerden indirmek yerine bu işlerde tanınmış bilindik yerlerden indirmek daha sağlıklıdır. Hepsinden önce Steam'den orijinal almaya çalışın.
Hepsinin virüslü olduğunu bana kanıtlarmısın? Şu zamana kadar sadece RE4 indirirken trojan yedim. Steam'den almaya gücüm yetmediğinde yeri geldiğince crack kullanıyorum ve sorun da yaşamıyorum.
Hepsinin virüslü olduğunu bana kanıtlar mısın? Şu zamana kadar sadece RE4 indirirken trojan yedim. Steam'den almaya gücüm yetmediğinde yeri geldiğince crack kullanıyorum ve sorun da yaşamıyorum.
Doğru yerden indirirsen virüs kapacağınızı sanmam. Ayrıyeten cracka bulaşmadan olmuyor. Piyasada satılmayan oyunları, konsol emulatörü kullanacaksan oyunları crack indirmekten başka çaren yok mesela. PSP için PSN çok uzun zaman önce kapatıldı artık orijinal oyun indiremiyorsunuz. Oyun indiremiyorsunuz diye crack de mi yapmayacaksınız? Mecburen PSP oyunlarını crack indireceksiniz veya CD olarak alacaksınız.