Crack oyun indirilir mi?

Wartuse

Hectopat
Daha fazla  
1689088505318.png

Arkadaşın dediği tamamen doğru mu yoksa crack oyun indirilebilir mi?

Elinizden geldiğince indirmemeye çalışın. Fakat her crack virüslü diye bir algı yanlış bence.

Nasıl yani biraz daha açar mısın :)

Elinizden geldiğince indirmemeye çalışın. Fakat her crack virüslü diye bir algı yanlış bence.

Bende kullanıyorum bu arada crackli yazılım malum üklenin halinden dolayı fakat tarattığımda herhangi bir şey çıkmıyor.

Zamanında çok crack oyun kullanmış biri olarak sıkıntı yaşamadım açıkçası. Yani nereye tıklayacağını vs. bildikten sonra sıkıntı olmuyor. Ancak bildiğim kadarıyla senin bilgisayarından bir şekilde yararlanabiliyorlar. Bilgisayarın zombi oluyor ve işte seni instagram bot olur, YT bot olur vs. başka şekillerde senden yararlanabiliyorlar. Tabii bu internet camiasında ki bütün crackler için geçerli değil. Kısaca indirecekseniz nereden indirdiğinize dikkat edip, gerekli taramaları yaptıktan sonra pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ayrıca yeni çıkan oyunlara TR çeviri gelmemesinin başlı başına en büyük sebebi crack oyun tercihidir.

AşkaKüsmüş analizi koymuş zaten ortaya. Bize bir şey demek düşmez.

Şakası bir yana, nereden indirdiğinizi biliyorsanız sorun yaşamazsınız. Belli başlı siteler ve bu sitelerde belli başlı uploaderlar var. Onlardan şaşmadığınız sürece başınıza kolay kolay bir şey gelmez.

İndirilir neden indirilmesin? Tabii abuk subuk sitelerden indirmek yerine bu işlerde tanınmış bilindik yerlerden indirmek daha sağlıklıdır. Hepsinden önce Steam'den orijinal almaya çalışın.

Ben bilindik sitelerden indirmeye çalışıyorum crack indirmek zorunda kaldığımda. Şu ana kadar virüs yemedim. Yesem de problem olmaz zaten :D

İndirilir neden indirilmesin? Tabii abuk subuk sitelerden indirmek yerine bu işlerde tanınmış bilindik yerlerden indirmek daha sağlıklıdır. Hepsinden önce Steam'den orijinal almaya çalışın.
tabii ki düzgün sitelerden indiriyorum fakat düzgün sitelerde bile uygun olmayan yazılım var mıdır ki ?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı