TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
Düzgün sitelerden indirmeye çalış. Birde linux kullanırsan mecburen sandboxed ortamda Wine Proton gibi programlarla çalıştıracağın için hiç bir sıkıntı olmaz.
Herkes Online oynarken nasıl crack oluyor %70'i?
Hocam o zaman githubdaki milyonlarca açık kaynak repo ağzına kadar dolmuş bir trojan havuzu olmalı github.Kaç yılına geldik hâlâ crack in güvenilir olduğunu düşünen insanlar var, kimse bedavaya yapmaz bu işi bir kazancı olacak ki yapsın.
Epic Games bedava vermese kimse oynamazdı, RDR2 Online Türk bulmak çok zor zaten.
Aynı ülkede yaşadığımızdan emin miyiz? GTA V'i Türkiye'de eğer bedava vermeseler kimse oynamazdı demek, bu dediğine sen bile inanmıyorsun.
Online diyorum.
Hocam bilgisayrımdaki tüm programlar açık kaynak. O zaman github da virüs havuzu. Bilgisyarımdada virüs var. O zaman githubda geliştirilen ve sizin de belki kullandığınız tüm programlar virüslü.Yahu biraz mantıklı düşünün. Adamın hiçbir kazancı olmasa neden oturup saatlerce oyunu kırmaya çalışsın? GTA SA, GTA Vice City gibi oyunlar için lafım yok. Lakin gidip de crack RDR 2 indirirseniz geçmiş olsun. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Yahu biraz mantıklı düşünün. Adamın hiçbir kazancı olmasa neden oturup saatlerce oyunu kırmaya çalışsın? GTA SA, GTA Vice City gibi oyunlar için lafım yok. Lakin gidip de crack RDR 2 indirirseniz geçmiş olsun. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Dün korsan GTA 5 indirdim virüs taraması falan yaptım bir sorun çıkmadı, hikaye için yüklemiştim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.