Crack oyunlar neden daha çok kasar?

Bunun sebebi Rockstar Social çalışmaması.

DRM korumaları kırılsa bile bazı dosyaların açılmamasını ya da geç açılmasını sağlar. Bu da performansı etkiler ve çökme sorunlarına yol açar. Bazı gruplar iyi iş çıkararak bu gibi engeller yaşatmıyorlar.

Aksine daha az kasar diye biliyorum çünkü DRM gibi korumalar olmadığından bilgisayara daha az yük biner fakat sürümleri çoğu zaman farklı olduğundan orijinal oyun daha az kasabilir.
Bi aralar TLauncher kullanıyordum ve 4 chunkda 30 FPS max alıyordum. Premium alınca 14 Chunkda 70 FPS almaya başladım.

Her crack güvenilir değildir tabi ama güvenilirler var.

Korsan oyunu hazırlayan arkadaş ufak bir hediye olarak oyunun içine kendisine bitcoin mining yapan bir yazılım koyduğu için olabilir.
O dediğiniz şeyin gerçekleşmesi için korsan oyun indirmek hakkında hiç birşey bilmemeniz lazım. Ayrıca kıran grupların çoğu böyle bir şey yapmaz ama siteye yükleyenler yapabilir.

Korsanlar aslında tek başına PC'yi yormaz. Oyunu indirdiğinizde 3. parti yazılımlar yüklenebiliyor. Bu da işlemciye ek yük bindiriyor. Bu yüzden kasar. Yoksa tek başına kasmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…