jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #41 Riqhtful dedi: Hocam, bilgisayar'a APK dosyası inmez ki ve ironi yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bluestacks demiş.
Riqhtful dedi: Hocam, bilgisayar'a APK dosyası inmez ki ve ironi yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bluestacks demiş.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Şubat 2021 #42 Riqhtful dedi: Hocam, Bilgisayar'a APK dosyası inmez ki ve ironi yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bluestack ile indirdim.
Riqhtful dedi: Hocam, Bilgisayar'a APK dosyası inmez ki ve ironi yapılmış. Genişletmek için tıkla... Bluestack ile indirdim.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Şubat 2021 #43 Crack oyunlar kasacak diye bir şey yok. Genelde aynı performansı alırsınız, hatta bazı oyunlarda DRM ve benzeri korumalar crack ile kaldırıldığı için performans artışı yaşama ihtimaliniz bile var.
Crack oyunlar kasacak diye bir şey yok. Genelde aynı performansı alırsınız, hatta bazı oyunlarda DRM ve benzeri korumalar crack ile kaldırıldığı için performans artışı yaşama ihtimaliniz bile var.
Furkan Uzunlar Megapat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 140 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #44 tahamert123 dedi: Kasmaz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS farkı yok hatta crackte RAM kullanımı ve işlemci sıcakılığı daha düşük. Yanlış anlaşılmasın korsana teşvik etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi değildir.
tahamert123 dedi: Kasmaz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et FPS farkı yok hatta crackte RAM kullanımı ve işlemci sıcakılığı daha düşük. Yanlış anlaşılmasın korsana teşvik etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi değildir.