Hayır herhangi bir ürün anahtarı istemiyor.
İsteseydi zorunlu olurdu ve ürün anahtarım yok seçeneği olmazdı.
Tabii benim ürün anahtarı gömülü olduğu için böyle bir seçeneğim yok.
Hayır herhangi bir ürün anahtarı istemiyor.
İsteseydi zorunlu olurdu ve ürün anahtarım yok seçeneği olmazdı.
Tabii benim ürün anahtarı gömülü olduğu için böyle bir seçeneğim yok.
Bilmiyordum hepinize teşekkür ederim. Open-Source camiasına destek versinler derken Free software'cilik oynamalarına bayıldım fakat NT kerneli open-Source olmazsa yazılımcıları vs. kaybederler. Dediğiniz şekilde benim de anakartıma gömülü lisans mevcut.
Bilmiyordum hepinize teşekkür ederim. Open-Source camiasına destek versinler derken Free software'cilik oynamalarına bayıldım fakat NT kerneli open-Source olmazsa yazılımcıları vs. kaybederler. Dediğiniz şekilde benim de anakartıma gömülü lisans mevcut.
Windows'un ana odağı ev kullanıcıları değil zaten onların ücretsiz kullanmalarını sorun etmiyorlar. Kazançlarını işletmelerden, okul gibi yerlerden çıkarıyorlar. Atıyorum özel hastane gibi yerlere ara sıra gelip sistemi kontrol ediyorlar. Cihaz sayısına göre lisans satıyorlar.