Crackli Windows 10 nasıl silinir?

HEISENBERG_1000

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba PC'yi aldığımdan beri crack Windows 10 Pro kullanıyorum ve zararlı olduğunu öğrendim ve CMD'den sildim. Başarıyla kaldırıldı ama hala etkin. Format atıyorum yine gitmiyor. Yardım ederseniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atıyorsunuz nasıl gitmiyor? Crack dediğiniz KMSpico mu?

Büyük ihtimal KMSpico. Ben formattan önce CMD'den silip yeni key alıp etkinleştirme yerinde ürün anahtarını değiştir seçeneğine tıklayıp aldığım keyi girmiştim. KMSpico temizleme videoları da bolca var YT'de izleyip satın aldığınız keyi eski keyle değiştirerek sorununuzu çözersiniz.

Büyük ihtimal KMSpico. Ben formattan önce CMD'den silip yeni key alıp etkinleştirme yerinde ürün anahtarını değiştir seçeneğine tıklayıp aldığım keyi girmiştim. KMSpico temizleme videoları da bolca var YT'de izleyip satın aldığınız keyi eski keyle değiştirerek sorununuzu çözersiniz.
Arkadaş format atıyorum silinmiyor demiş. Çok kafam karıştı. Format yerine sadece sıfırlama mı yapıyor acaba?

Yeniden başlattınız mı? Zararlı olup olmaması hangi yöntemlerle etkinleştirdiğinize bağlı. Hem zararsız hem zararlı yöntemler var. Yeniden başlatıp, antivirüs ile taradıysanız ve hala aktif ise büyük ihtimalle HWID ile etkinleştirilmiştir. Zararsız bir yöntemdir kendisi ama crack windows 10 olduğundan emin olmak zor.

Bu tool'u indirip bakabilirsin. Ne tür aktifleştirdiği hakkında bilgi verir.
Check Activation Status

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı