Craft Rise veri sızıntısı sonrası diğer hesaplar nasıl güvence altına alınır?

SW1RF

Hectopat
Arkadaşlar forumda okuduğuma göre bazılarının bilgileri Dark Web'de dolanıyormuş. Bende şu anlık öyle bir durum yok ama bir içkillenmedim değil açıkçası. Benim gmailimde 200'den fazla hesap şifreleri var fakat sadece Craft Rise hesabımın şifresini değiştirsem o geri kalan tüm hesaplarda tehlikeye girer mi?

Arkadaşlar forumda okuduğuma göre bazılarının bilgileri Dark Web'de dolanıyormuş. Bende şu anlık öyle bir durum yok ama bir içkillenmedim değil açıkçası. Benim gmailimde 200'den fazla hesap şifreleri var fakat sadece Craft Rise hesabımın şifresini değiştirsem o geri kalan tüm hesaplarda tehlikeye girer mi?

Sadece Craft Rise değiştirmen yeterli olur.

Craft Rise dataları bildiğim kadarıyla 2023 Mayıs'ta yayıldı. Craft Rise şifren ve mailin gözükür fakat mailin ve Craft Rise hesabının şifresini değiştirirsen bir sorun olacağını sanmıyorum.

Girmesi için bir sebeb yok, cr hesabınızın şifresini değiştirin yeter. (Tabi o şifreyi başka yerlerde de o mail ile kullanmıyorsanız)

"Sansür": "{\"reg_date\":\"1620714254000\",\"country\":\"Turkey\",\"password\":\"sansür"\",\"validation_email_code\":\"sansür"\",\"lastlogin\":1645882312653,\"validation_email\":true,\"validation_email_right\":1,\"id\":3280544,\"credit\":0,\"email\":\"sansür"\",\"show_password\":\"sansür"\",\"username\":\"sansür"\"}",
Sadece bunlar mail şifreni değiştirip 2FA koyursan bir şey olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı