Craftrise hesabı nasıl geri alınabilir?

Eric Wright

Hectopat
Yer
Compton
Daha fazla  
Hesabı kurduğumda nedense maili random atmışım ve kabul etmişti. Ama bilgisayarı formatladığımda hesaba tekrar giremedim maili bilmediğim için. Sitede kanıt gösterin diyor ama göstereceğim bir ss vs. yok, nasıl geri alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorunu yaşadım hesapta skin vip birde üyelikler vardı çözerseniz haber verin.
Birde bir şey satın aldıysanız dekontu kanıt gösterip sadece isim ile alabilirsiniz.

Yetkilileri maalesef bu tarz şeylerde yardımcı olmuyor. Sitede özellikle belirtmişlerdi hesabın tüm sorumluluğu size aittir diye.

Tahminimce geri alamazsınız. Yapabileceğiniz tek şey bildiğiniz bir posta adresi üzerinden kayıt olmanız.

Yetkilileri maalesef bu tarz şeylerde yardımcı olmuyor. Sitede özellikle belirtmişler hesabın tüm sorumluluğu size aittir diye.
Hocam bende kaybettim en az bin küsürlük alışveriş yapmışımdır konu sahibiyle aynı konuyu bende yaşadım dekont bulamadım olması lazımdı nasıl alırım geri.

Hocam bende kaybettim en az bin küsurlük alışveriş yapmışımdır konu sahibiyle aynı konuyu bende yaşadım dekont bulamadım olması lazımdı nasıl alırım geri.

Sadece şifre unutulunca yardımcı oluyorlardı. İsim ve mail unutulunca umursamıyorlar hocam. Zamanında bende benzer şekilde hesabımı kaybetmiştim.

Muhtemelen onların da o kadar erişimi bulunmuyor.

Sadece şifre unutulunca yardımcı oluyorlardı. İsim ve mail unutulunca umursamıyorlar hocam. Zamanında bende benzer şekilde hesabımı kaybetmiştim.

Muhtemelen onların da o kadar erişimi bulunmuyor.
Hocam peki dekont falan bulursam bir şekilde geri alabilirmiyim dekont silinmiş maalesef o hesap benim için önemlide.

Hocam belki datalarda bulabilirsiniz cr'nin bi aralar her hesabın şifre ve gmaili yayılmıştı bazı discord sunucularında halen duruyor olabilir ordan gmailinizin bir kaç hanesini girip bulmayı deneyebilirsiniz.

Hocam belki datalarda bulabilirsiniz cr'nin bi aralar her hesabın şifre ve gmaili yayılmıştı bazı discord sunucularında halen duruyor olabilir ordan gmailinizin bir kaç hanesini girip bulmayı deneyebilirsiniz.
Hocam 2024 dataları varmı varsa kendi hesabımı kurtalabilirmiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…