Hesabı kurduğumda nedense maili random atmışım ve kabul etmişti. Ama bilgisayarı formatladığımda hesaba tekrar giremedim maili bilmediğim için. Sitede kanıt gösterin diyor ama göstereceğim bir ss vs. yok, nasıl geri alacağım?
Hesabı kurduğumda nedense maili random atmışım ve kabul etmişti. Ama bilgisayarı formatladığımda hesaba tekrar giremedim maili bilmediğim için. Sitede kanıt gösterin diyor ama göstereceğim bir ss vs. yok, nasıl geri alacağım?
Bende aynı sorunu yaşadım hesapta skin vip birde üyelikler vardı çözerseniz haber verin.
Birde bir şey satın aldıysanız dekontu kanıt gösterip sadece isim ile alabilirsiniz.
Hesabı kurduğumda nedense maili random atmışım ve kabul etmişti. Ama bilgisayarı formatladığımda hesaba tekrar giremedim maili bilmediğim için. Sitede kanıt gösterin diyor ama göstereceğim bir SS vs. yok, nasıl geri alacağım?
Hocam bende kaybettim en az bin küsürlük alışveriş yapmışımdır konu sahibiyle aynı konuyu bende yaşadım dekont bulamadım olması lazımdı nasıl alırım geri.
Hocam bende kaybettim en az bin küsurlük alışveriş yapmışımdır konu sahibiyle aynı konuyu bende yaşadım dekont bulamadım olması lazımdı nasıl alırım geri.
Hocam belki datalarda bulabilirsiniz cr'nin bi aralar her hesabın şifre ve gmaili yayılmıştı bazı discord sunucularında halen duruyor olabilir ordan gmailinizin bir kaç hanesini girip bulmayı deneyebilirsiniz.
Hocam belki datalarda bulabilirsiniz cr'nin bi aralar her hesabın şifre ve gmaili yayılmıştı bazı discord sunucularında halen duruyor olabilir ordan gmailinizin bir kaç hanesini girip bulmayı deneyebilirsiniz.