ProGamerBest
Hectopat
Google ve cr şifresi değiştirip,2 aşamalı doğrulama açtıktan sonra yapılacak başka birşey var mıdır ?
Tüm gmaillerin şifresini değiştirmek ve tarayıcıda ki kayıtlı şifreleri silmek.Google ve cr şifresi değiştirip,2 aşamalı doğrulama açtıktan sonra yapılacak başka birşey var mıdır ?
Evet o da patladı diye biliyorum.SonOyuncu sızdırıldı mı peki?
CR ile bağlantılı olan olmayan tüm hesaplarıma yaptım. Rahatım sanırımTüm gmaillerin şifresini değiştirmek ve tarayıcıda ki kayıtlı şifreleri silmek.
Rahat olun.CR ile bağlantılı olan olmayan tüm hesaplarıma yaptım. Rahatım sanırım![]()
Benim de Gmail'ime geldi şu an mesaj.
Benim de geldi ama benim bu oyunda hesabım yok?![]()
Kral ben bu craftrrise in Discord sunucusuna girdim veri sızıntısı mı var dedim mute atın falan diye etiketledi biri, hesap senin yüzünden gitmiştir falan diyor yediremiyorlar herhalde.
Hayır kurtarma e-postası yoktu şimdi ekledim ne olur ne olmaz diye.
SonOyuncu dada veri sızıntısı olmuştu değil mi?
Google ve cr şifresi değiştirip, 2 aşamalı doğrulama açtıktan sonra yapılacak başka bir şey var mıdır?
SonOyuncu sızdırıldı mı peki?
Böyle bir olay bilgisayara virüs yükleyebilir mi? Bende tüm hesaplarimin şifresini değiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.