Benimki de açığa çıkmış vallahi yazıklar olsun.Benim de datalarım açığa çıkmış, yazıklar olsun sana mağlum sunucu puuuuu.
Benimki de açığa çıkmış vallahi yazıklar olsun.Benim de datalarım açığa çıkmış, yazıklar olsun sana mağlum sunucu puuuuu.
Discordunda her türden insan var sapık yalancı dolandırıcı her türlüsü varYediremezler hocam oranın Discord'u kadar rezil bir yer görmedim ben gram ilgilenmiyorlar Discord ile.
Evet hocam fakat eskiden.
Yeterlidir hocam şifreyi çok benzer yapmamışsınızdır umarım.
Birkaç ay önce oda sızdırılmıştı fakat çok gündem olmadı hocam.
Siz bir uygulama yükleyip açmadığınız sürece güvendesiniz hocam merak etmeyin yine de Gmail adresinize fake mail atma olasılıkları var maillere bakarken dikkatli olmanız yeterli olur.
Discord artık o eski iyi halinden çok uzaklaştı dark web sitesi gibi geliyor bana artık. Normalde "Facebook herkese açık dark web sitesidir." derlerdi bana artık orası Discord olmuş.Evet haklısın
Discordunda her türden insan var sapık yalancı dolandırıcı her türlüsü var
Yani üstüne bir de "mute atın" demesi gerçekten, beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı umarım kitlesi büyük bir düşüşe uğrar akıllanır. Biz de sanıyoruz Türkiye'nin Minecraft sunucusu. Bir de yetkilileri ciddiye bile almıyor bu konuyu sanıyorlar "Çeşmeden su sızmış".Kral ben bu craftrrise in discord sunucusuna girdim veri sızıntısı mı var dedim mute atın fln diye etiketledi biri , hesap senin yüzünden gitmiştir fln dio yediremiyorlar herhalde
Hocam, beni rahatsız eden şu haveibeenpwned'deki görünen uyarı onu nasıl kaldırırız işte?Evet hocam sabahtan beri herkese geliyor zaten 2 aşamalı doğrulama açın rahat edin.
Hayır bari bizi kandırmayın "verileriniz bizim tarafımızca korunur kimse verilerinize erişemez" bu sunucunun bence kapanması lazım. Madem sunucu açmasını bilmiyorsunuz, açmayacaksınız arkadaş. 20 kişilik sunucu bile veri sızdırmıyor, adamlar yapamayacağını anlıyor kapatıyor sunucuyu C4Rise'nin yaptığı 2.5 milyonu tehlikeye atmak. Gerçekten CR3ftrise adındaki bu sunucuya çok sinirliyim şu an
Yani üstüne bir de "mute atın" demesi gerçekten, beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı umarım kitlesi büyük bir düşüşe uğrar akıllanır. Biz de sanıyoruz Türkiye'nin Minecraft sunucusu. Bir de yetkilileri ciddiye bile almıyor bu konuyu sanıyorlar "çeşmeden su sızmış".
Hocam, beni rahatsız eden şu haveibeenpwned'deki görünen uyarı onu nasıl kaldırırız işte?
2.5 Milyon kişinin verisini sızdırmak ne demek? Ayrıca Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach buraya da işlenmiş.Gerçekten hocam Discord ile gram ilgilenmiyorlar durmadan ya sövüşcüler ya troller dolanıyor hiçbiri mute yemiyor banlanmıyor 2020-2021 Prime dönemi çok güzeldi ondan sonra Client'lerinde FPS düşüşleri yaşanmaya başladı gerçekten Cr4ftRise da oyniycağıma gider 50 100 aktif sunucuda oynarım daha iyi.
O bu arada yani IP adresimiz sanırım.Coğrafi konum derken ev adresleri değildir umarım...
Vay arkadaş 2 sene olmuştu bırakalı düştüğümüz durumlara bak.O bu arada yani IP adresimiz sanırım.
Coğrafi konum derken ev adresleri değildir umarım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.