Q10'dan 1 tık daha iyi ama kablosuz olduğu için ben Q10 kullanmaya devam ederim.
Q10'dan daha iyi kulaklığınız varsa almanıza gerek yok.
350TL'ye aldım kesinlikle hak ediyor ama 500TL de vermezdim.
Sizinle içimden kavga edeceğim.
Yukarıdaki gibi high quaility parçalarda farkını ortaya koyuyor ama normal pop dinlerken de farkını koyuyor okey ama kablolu.
Satıcı arkadaşlar, talep doğrultusunda fiyatını abartmışlar. 400 TL bile bu kulaklık için lüks. 400 TL'den fazla bu kulaklığa vermemenizi tavsiye ediyorum. Kulaklık semi-bas-mid aralığında. Kullanmasanızda olur ayarında. Oğlum bu kulaklığı sevdi ama "tiz" sesleri sevmediğinden dolayı...
Q10'dan 1 tık daha iyi ama kablosuz olduğu için ben Q10 kullanmaya devam ederim.
Dostum 350 TL eder ama 500 TL etmez diyorsun aynı zamnda Anker Q10'dan daha iyi oldugunu söyluyorsun. Anker Q10i şu an 1300 küsur. Bu kulaklık 600 şu an indirim de rahat 450'ye bulunabiliyor ben senin mantıgını anlamadım. Aydınlatırsan sevinirim.
Dostum 350 TL eder ama 500 TL etmez diyorsun aynı zamnda Anker Q10'dan daha iyi oldugunu söyluyorsun. Anker Q10i şu an 1300 küsur. Bu kulaklık 600 şu an indirim de rahat 450'ye bulunabiliyor ben senin mantıgını anlamadım. Aydınlatırsan sevinirim.
Dolby Atmos + rock ayarında kullanıyorum.
Telefonda pek verim alabildiğim söylenemez iyi bir ses kartı falan olsa eminim Q10'a fark atar çok temiz ses veriyor.
Telefonda pek verim alabildiğim söylenemez iyi bir ses kartı falan olsa eminim Q10'a fark atar çok temiz ses veriyor.
Aga artık kulaklık üretilmiyor stokta kalmadığı için o fiyatlarda.
Aga artık kulaklık üretilmiyor stokta kalmadığı için o fiyatlarda.
Canım kardeşim sen her söyledigime bahane üretiyosun ama. Bu kulakligın üretip uretilmemesi bizim sorunumuz degil Q10 dolar 10ken 300 TL idi bu leve SE ise dolar 30 kusurlen 450 TL lafi dolandıriyosun sadece. Keske bir cevap versen kulaklık kablolu diye mi bu para etmez diyorsun şünü söyle bir duymak istiyorum.