Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Dosya Ekleri

• 71GZEEKqG+L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu mantıklı bir şeymiş. Kalınlığı ve ses geçirgenliği önemli. Ama genel anlamda yine teri tutacak ve bu ıslaklığı kuruyana kadar suni deriye geçirecek. Umarım derinin atmasını hızlandırmaz.

Son düzenleme:
Çok mantıklı olmuş. Düzenli olarak temizlerseniz deri pedin aşınmasını geciktirebilirsiniz.

alırken hiç araştırma yapamadım ama bana da mantıklı geldi, bazı kullanıcıların derisi atmış eski kulaklıklarına bu kılıfları uygulayıp kullandıklarını görünce en baştan kullanmanın da iyi olabileceğini düşündüm, bakalım terletme durumu olup olmayacağını göreceğiz

Hocam 51 sayfa olmuş. Okumaya üşendim. Kullanan var mı, güzel mi? Ayrıca 499 TL olmuş Trendyol'da.

Hocam 51 sayfa olmuş. Okumaya üşendim. Kullanan var mı, güzel mi? Ayrıca 499 TL olmuş Trendyol'da.
Hocam 350-400 TL arasına alınabilecek en mantıklı kulaklık. Güncel bir ana kartınız varsa veya Type-c DAC ses kartlı dönüştürücü falan, sesi gayet yeterli müzik falan dinlerken. Oyunlarda da bir yere kadar yetiyor. İyi bir ses kartıyla tam potansiyelinde kullanılabilir. En kötüsü al koy kenara. Birisine doğumgünü hediyesi olarak verirsin

312 tl şu anda. Zaman zaman düşüyor flaş ürün diye. Mikrofonu olsa oyun için iş görür diyeceğim yok. Bluetooth olsa telefonda kullanırım diyeceğim o da yok. Tabi o zaman da bu fiyat olmaz. Gereksinimlerimi karşılamıyor benim ama almamak için zor tutuyorum kendimi

Bildiğin standart kulaklık işte. Sesi güçlü ve çok temiz. Ben laptopta ve telefonda kullanıyorum. Şimdi yine sipariş verdim şu an 329 TL gözüküyor. 1 porsiyon döner parası al kenarda dursun illa işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…