Bendeki SBS A300 2+1 olan model.7+1 olanı vardı sanırım Inspire T7700'dü. Bana bu setten lazım ama uyguna bulamadım. Creative SB X4 ile kullanacaktım.
PC ne olarak görüyor? PC'ye kablosu olmayan herhangi bir 3.5 mm jak taksanız da pc görür zaten. Ki sizin kulaklık da şu an kablosuz jack'tan farksız olsa gerek :d. Yapılır tabi ki de. Kablonun hasarlı kısmı kesilir, geri kalanı lehimlenir.
Ne diye aratabilirim bu lehim işlemini, anladığım işler değil maalesef. Aşırı bir kopukluk da yok, ana kablo duruyor bir iki bakır tel fırlamış. Hasar baya az aslında ama neyi nasıl birleştiririm hiç fikrim yok.7+1 olanı vardı sanırım Inspire T7700'dü. Bana bu setten lazım ama uyguna bulamadım. Creative SB X4 ile kullanacaktım.
Bana Trendyol çeki falan derken 100 TL'ye gelmişti sanırım 2. aldığım. Taksit de yapacaktım ama sövmesinler diye vazgeçtim
Mümkün tabiki hocam. İsterseniz kopan kısmın sağlam kalan üst kısmından kesip araya ek yapın isterseniz içini açıp sıfırdan kablo lehimleyin.
Bilen biri için kolay bir işlem ama bilmiyorsanız boşverin. Elinizin yatkın olması gerek.Ne diye aratabilirim bu lehim işlemini, anladığım işler değil maalesef. Aşırı bir kopukluk da yok, ana kablo duruyor bir iki bakır tel fırlamış. Hasar baya az aslında ama neyi nasıl birleştiririm hiç fikrim yok.
Ne kadar iyi onu bilmiyorum ama fiyat olarak şöyle bir şey almaktansa Creative tercih ederim ki hâlâ canavar gibiler.
Eki Görüntüle 2290610
Yahu mis gibi kullandığım kulaklığın kablosunu kedi yemiş, tam kopmamış ama bazı teller ayrılmış. PC görüyor ama ses gelmiyor. Tamiri mümkün müdür yoksa direkt çöpe atıp yenisi mi alayım
Ne diye aratabilirim bu lehim işlemini, anladığım işler değil maalesef. Aşırı bir kopukluk da yok, ana kablo duruyor bir iki bakır tel fırlamış. Hasar bayağı az aslında ama neyi nasıl birleştiririm hiç fikrim yok.
İnan bilmiyorum.Bu kulaklık bu kadar iyiyse nasıl bu kadar ucuza satılıyor onu anlamadım.
Hocam genelde kesik kısmı kesip kabloları tekrar birleştirmeyi deneyebilirsiniz. Ama ses kabloları bazen dışı reçine sırlı kaplı oluyor yani dipdibe birbirine değse bile iletim yapmıyor. O nedenle bir çakmakla teli azıcık yakıp o reçineyi eritip öyle birleştirmek gerekiyor kabloları. Eğer güzelce yaparsanız fazla kalite kaybı olmadan tekrar kullanabilirsiniz.Yahu mis gibi kullandığım kulaklığın kablosunu kedi yemiş, tam kopmamış ama bazı teller ayrılmış. PC görüyor ama ses gelmiyor. Tamiri mümkün müdür yoksa direkt çöpe atıp yenisi mi alayım
Hocam genelde kesik kısmı kesip kabloları tekrar birleştirmeyi deneyebilirsiniz. Ama ses kabloları bazen dışı reçine sırlı kaplı oluyor yani dip dibe birbirine değse bile iletim yapmıyor. O nedenle bir çakmakla teli azıcık yakıp o reçineyi eritip öyle birleştirmek gerekiyor kabloları. Eğer güzelce yaparsanız fazla kalite kaybı olmadan tekrar kullanabilirsiniz.
Ben çok yaptım iyi olmuyor arkadaşlar. Meselek lise çıkışlıyım iyi lehim yaparım ona rağmen. En iyi si yeni kablo alıp eski kabloyu söküp lehimlemek.
Arkadaşlar. Bu arada Creative Sound Blaster G3 24-bit almayı düşünüyorum. Bu kulaklık ile güzel performans verir değil mi? Yani genel olarak kullanmalık alacağım, incelediğim kadarıyla 300 Ohm'a kadar destekliyormuş. Birçok cihazı da destekliyor. Sizin yorumunuz ne olur?
Çoğu işini fazlasasıyla görecek bir ses kartı bununla kesin iyi verir vermez demek pek doğru olmaz ama iyileştirme yapar.
Jaklı kulaklıkların hepsini destekliyor zaten.