Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Adam kulaklığı kötülememiş ki bu paraya aldığım en iyi şey diyerek memnuniyetini ifade etmiş.

İnsanlarda ucuz mal kötüdür mantığı var ya ona istinaden dedim. Yoksa kötü anlamda yazmadım.

Bu fiyata iyi olduğu için incelemesini yazıp insanlar uygun paraya düzgün bir şey alsın diye paylaştım.

Şahsen diğer konular gibi fiyatı düşmüş diye konu açmıyorum. Deneyip parasını sonuna kadar hak eden veyahut referans olarak alabileceğim kişilerin önerdiği kalitesinden emin olabildiğim şeyleri paylaşıyorum.

Ucuz mal zaten genelde TR pazarında kötü. Bunda şaşırılmayacak bi şey yok. Markette olan 10 TL'lik çikolatalar bile artık berbat. Şaşırmak çok normal. İnceleme için teşekkür ediyorum makine gayet bu fiyata tatmin edici

Stok hali bile güzel gelmedi. Benim istediğim gibi bir surround ve dolgun bir ses yok ya da ben ayarlayamadım. Yazılan EQ ayarlarını denedim, HeSuVi gibi yazılımlardaki HRIR'leri denedim. Giriş seviye bir kulaklık, o kadar abartılmaması gerek. Eğer bütçe sıkıntılıysa en az Superlux HD681 gibi kulaklıklar alınmalı ki tam verim alınabilsin.

Deri olduğu için eder hocam. Terletir. Ama fazla baskı yapmadığı için diğer deri kulaklıklardan (HD681 gibi) daha rahat olur.
Sanırım HD681 kullaniyorsunuz.
Creative Aurvana 400 TL
Hd681 1200 TL
BH470 / BH470U 1600 TL
Q21i 1200TL
Hangisini önerirsiniz ?
%60 Valorant gibi oyunlar 40 müzik için

Sanırım HD681 kullaniyorsunuz.
Creative Aurvana 400 TL
Hd681 1200 TL
BH470 / BH470U 1600 TL
Q21i 1200TL
Hangisini önerirsiniz ?
%60 Valorant gibi oyunlar 40 müzik için
Kesinlikle HD681. Ben CS2, müzik ve filmler için kullanıyorum. Özellikle müziklerde harika bir iş çıkarıyor ama ses kartı önemli bir etken. Bunlara sağlam bir ses kartı gerekiyor.

Arkadaşlar kulaklık ile ilgili detaylı bilgileri buradan inceleyebilirsiniz.

Fosi Audio K5 PRO DAC ses kartı ile kullanıyorum ve emin olun bir çok giriş seviyesi modelden çok daha iyi sonuç veriyor. Kısık seste bile basların derinliğini ve diğer frekansların detayları gayet iyi hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…