Sanırım HD681 kullaniyorsunuz.
Creative Aurvana 400 TL
HD681 1200 TL
BH470 / BH470U 1600 TL
Q21i 1200TL
Hangisini önerirsiniz?
%60 Valorant gibi oyunlar 40 müzik için
HD681’in. cok konforsuz olduğunu duymuştum 681 için kumaş pad bulabildiniz mi ? Ne de olsa butun suni deriler soyuluyorKesinlikle HD681. Ben CS2, müzik ve filmler için kullanıyorum. Özellikle müziklerde harika bir iş çıkarıyor ama ses kartı önemli bir etken. Bunlara sağlam bir ses kartı gerekiyor.
Ne zaman kumaş pad taksam asla suni derideki izolasyonu ve ses rengini alamıyorum. O nedenle artık alırken en baştan kumaşlı modeller almaya çalışıyorum. Sanırım herkeste bu sorun var. 2 seneyi devirebilen bir suni deri görmedim. Ve yedek parçalar da zor bulunuyor. Madem böyle çöp bir malzeme, neden çok kaliteli kulaklıklarda bile kullanıyorlar ve alternatiflere yönelmiyor anlamıyorum.HD681’in. cok konforsuz olduğunu duymuştum 681 için kumaş pad bulabildiniz mi ? Ne de olsa butun suni deriler soyuluyor
Hocam %60 Oyun 40 Dışarı kullanım gibi düşünüyorum şuan elimde Eksa E900Pro var ped alacaktim vazgeçtim. Bh470U Kumas pedlere sahip olmasi cok hosuma gitti sanirim onun da oyun performansı pek tatminkar değil. Creative ise konfor ve rahatlık acisindan iyi gibi duruyor.Ama buna da kumas ped almam lazim o da min 500 tutar.Hepsinin kullanım amacı farklı?
Creative günlük ev kullanımı için üretilmişken HD681 ve BH470 stüdyo kulaklıkları ayrıca HD681 yarı açık olduğu için sahnesi arkası kapalı kulaklıklara göre biraz daha geniş ve dışarıya da sesi tamamen veriyor. Q21'i Bluetooth ANC'li dışarıda kullanmaya göre yapılmış bir kulaklık burada biraz kendi önceliklerinize yönelmeniz lazım. Dışarıda kullanacaksanız Q21i aynı şekilde eğer baslı müzikler dinliyorsanız yine arkası kapalı bir kulaklık daha iyi olacaktır. Detay ve çözünürlük bakımından HD681 hepsinden iyi olmasına karşın tizleri baskın. Seçim sizin
Hocam öyle demeyin eski kulaklığım çok güzel memory foam denilen derilere sahipti ve gerçekten yumuşacıktı. 4.yılına girdi. Ses ve oyun performansından da EQ ile gayet memnundum ama kumaş ped olayına ben de aşırı taktım. BH470U ile ses kasabileceğimi bilsem suan Q21i iptal edicemNe zaman kumaş pad taksam asla suni derideki izolasyonu ve ses rengini alamıyorum. O nedenle artık alırken en baştan kumaşlı modeller almaya çalışıyorum. Sanırım herkeste bu sorun var. 2 seneyi devirebilen bir suni deri görmedim. Ve yedek parçalar da zor bulunuyor. Madem böyle çöp bir malzeme, neden çok kaliteli kulaklıklarda bile kullanıyorlar ve alternatiflere yönelmiyor anlamıyorum.
Hocam %60 Oyun 40 Dışarı kullanım gibi düşünüyorum şuan elimde Eksa E900Pro var ped alacaktim vazgeçtim. Bh470U Kumas pedlere sahip olmasi cok hosuma gitti sanirim onun da oyun performansı pek tatminkar değil. Creative ise konfor ve rahatlık acisindan iyi gibi duruyor.Ama buna da kumas ped almam lazim o da min 500 tutar.
Hocam öyle demeyin eski kulaklığım çok güzel memory foam denilen derilere sahipti ve gerçekten yumuşacıktı. 4.yılına girdi. Ses ve oyun performansından da EQ ile gayet memnundum ama kumaş ped olayına ben de aşırı taktım. BH470U ile ses kasabileceğimi bilsem suan Q21i iptal edicem
IEM güzel fakat konforsuz geliyor bana. Daha da kulağa yakın olduğun sanırım. Bu saydıklarım arasından q21i seçmenin tek nedeni 2000 Liradan 1200 Liraya olan bir indirim yakalamam fakat bunlar da soyuluyormuş. Bulabilecegimi bilsem 681 Alip kumas ped takıcam. Bulamazsam Q21i iptal edip 470U da alabilirim.
Artık IEM kulaklıklara geçenlerin sayısı gittikçe artıyor. Ben de bu modeli aldım geçen haftalarda. Ses kartımla çok harika ama ses kartı olmadan da harika açıkçası. Kulaküstü kulaklıkları aramamaya başlıyorsunuz bunlara alıştıkça. Çünkü kafanızda bir baskı olmuyor, kafanızın üstünde kulaklık izi çıkmıyor. Sadece arada bir çıkarıp kulaklarınıza hava aldırmanız gerekli.
IEM güzel fakat konforsuz geliyor bana. Daha da kulağa yakın olduğun sanırım. Bu saydıklarım arasından q21i seçmenin tek nedeni 2000 Liradan 1200 Liraya olan bir indirim yakalamam fakat bunlar da soyuluyormuş. Bulabilecegimi bilsem 681 Alip kumas ped takıcam. Bulamazsam Q21i iptal edip 470U da alabilirim.
Anker q21 de varmış teşekkür ederim. Superlux hd681 olsa iptal edil hd 681 i siparis edecektim ama maalesef ki yok
Bu markanın Aliexpress üzerinde satışları var. JBL Quantum 600'ün derileri soyulmaya başlayınca tercih etmiştim Jelli modelini. Gayet kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Kumaşı da .ok konforlu. Çok da bir ses kaybım olmadı orijinal pedine nazaran.
Kumaş olduğuna emin olmalısınız ama. Suni deri modeller de var çünkü kumaşların yanında.Anker q21 de varmış teşekkür ederim. Superlux hd681 olsa iptal edil hd 681 i siparis edecektim ama maalesef ki yok
Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım 681 + aliexpressten kumaş ped alıcam. Herkes ses kalitesine hayran kalmıș. Ama Ankerin indirimi de cok cezbediciKumaş olduğuna emin olmalısınız ama. Suni deri modeller de var çünkü kumaşların yanında.
Bu arada bazı kulaklıkların pad'lerin uygulanış şeklide, ağız genişlikleri ve genel ölçüleri vs uyumlu gelebiliyor birbirine. O zaman başka bir modelin de pedini kullanabiliyorsunuz ama bundan çok emin olmak lazım. Steel Series kulaklıklardan birinin yedek kumaş pedini bendeki başka ucuz marka bir kulaklığa alıp takabilmiştim. Birebir olmuştu.