Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Hocam oyunda test edenler varsa performans nasıl ona göre alacağım.

Hocam 350-400 TL arasına alınabilecek en mantıklı kulaklık. Güncel bir ana kartınız varsa veya Type-C DAC ses kartlı dönüştürücü falan, sesi gayet yeterli müzik falan dinlerken. Oyunlarda da bir yere kadar yetiyor. İyi bir ses kartıyla tam potansiyelinde kullanılabilir. En kötüsü al koy kenara. Birisine doğumgünü hediyesi olarak verirsin :D

Ana kartım 10 yıllık hocam sonraki ay almayı düşünüyorum kablosu nasıl sağlam mı?

Hocam oyunda test edenler varsa performans nasıl ona göre alacağım.

Ana kartım 10 yıllık hocam sonraki ay almayı düşünüyorum kablosu nasıl sağlam mı?
Kablosu fena değil. Yumuşak bir dış kaplaması var. Ama ince değil yani. Ben telefonum için aldığım Type-c ses kartıyla kullanıyorum. Hiç fena değil ama bir Soundblaster ses kartı kadar da iyi değil. Fakat bu fiyata zort diye tabir edilen elinde patlayacak çok kulaklık var piyasada.

Yahu mis gibi kullandığım kulaklığın kablosunu kedi yemiş, tam kopmamış ama bazı teller ayrılmış. PC görüyor ama ses gelmiyor. Tamiri mümkün müdür yoksa direkt çöpe atıp yenisi mi alayım :(

Bu kulaklık bu kadar iyiyse nasıl bu kadar ucuza satılıyor onu anlamadım. Konuyu ilk gördüğümde de şaşırmıştım. 52 sayfa mesajı da okuyacak değilim. Ben de sipariş geçmeyi düşünüyorum.
Ne kadar iyi onu bilmiyorum ama fiyat olarak şöyle bir şey almaktansa Creative tercih ederim ki hâlâ canavar gibiler. 😂
2024.jpg

Son düzenleme:
Ne kadar iyi onu bilmiyorum ama fiyat olarak şöyle bir şey almaktansa Creative tercih ederim ki hâlâ canavar gibiler. 😂
Eki Görüntüle 2290610
7+1 olanı vardı sanırım Inspire T7700'dü. Bana bu setten lazım ama uyguna bulamadım. Creative SB X4 ile kullanacaktım.

Ben de sipariş verdim bakalım. 300 liralık şeyi 3 taksit yaptım ama... Benim fakirlik...
Bana Trendyol çeki falan derken 100 TL'ye gelmişti sanırım 2. aldığım. Taksit de yapacaktım ama sövmesinler diye vazgeçtim 🤣

Yahu mis gibi kullandığım kulaklığın kablosunu kedi yemiş, tam kopmamış ama bazı teller ayrılmış. PC görüyor ama ses gelmiyor. Tamiri mümkün müdür yoksa direkt çöpe atıp yenisi mi alayım :(
Mümkün tabiki hocam. İsterseniz kopan kısmın sağlam kalan üst kısmından kesip araya ek yapın isterseniz içini açıp sıfırdan kablo lehimleyin.

PC ne olarak görüyor? PC'ye kablosu olmayan herhangi bir 3.5 mm jak taksanız da pc görür zaten. Ki sizin kulaklık da şu an kablosuz jack'tan farksız olsa gerek :d. Yapılır tabi ki de. Kablonun hasarlı kısmı kesilir, geri kalanı lehimlenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı