Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Live şu an 500 e çıkmış ama hala alınır herhalde değil mi?

İlk aldığımın kablosunu kedim yedi maalesef :/ Kablosu kısa olmasa çok iyi aslında ama kısa olması çok canımı sıktı. Bir de basslar biraz ön planda gibi, ben daha çok tizlere önem veriyorum düzgün bir eq yapamadım herhalde.

Live şu an 500'e çıkmış ama hala alınır herhalde değil mi?

İlk aldığımın kablosunu kedim yedi maalesef :/ kablosu kısa olmasa çok iyi aslında ama kısa olması çok canımı sıktı. Bir de basslar biraz ön planda gibi, ben daha çok tizlere önem veriyorum düzgün bir EQ yapamadım herhalde.

Hocam Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik buna da bakabilirsiniz. Bilen arkadaşlar hangisinin daha iyi olduğu hakkında yardımcı olabilir.

Live şu an 500 e çıkmış ama hala alınır herhalde değil mi?

İlk aldığımın kablosunu kedim yedi maalesef :/ Kablosu kısa olmasa çok iyi aslında ama kısa olması çok canımı sıktı. Bir de basslar biraz ön planda gibi, ben daha çok tizlere önem veriyorum düzgün bir eq yapamadım herhalde.
Siz sanirim q21i nc almıştınız bende siparisimi verdim ama bu urune denk geldim q21 sizi memnun etmedi mi ?

Siz sanirim q21i nc almıştınız bende siparisimi verdim ama bu urune denk geldim q21 sizi memnun etmedi mi ?
Yok ürün bugün elime geçecek de Live SE hoşuma gitmişti kardeşime almayı düşündüm. Ya da Q21 hoşuma gitmezse diye geri dönerim belki dedim.

Hocam biri oyun için diğeri telefonda müzik dinleme kulaklığı.
Hangisi hangisi hocam haha

Hocam biri oyun için diğeri telefonda müzik dinleme kulaklığı.
Live se ile q21 in ses profillerinin yakın olacğını düşünüyordum nihayetinde ikisi de müzik için tasarlanmıyor mu ?

Yok ürün bugün elime geçecek de Live SE hoşuma gitmişti kardeşime almayı düşündüm. Ya da Q21 hoşuma gitmezse diye geri dönerim belki dedim.

Hangisi hangisi hocam haha
q21i nc nin wired olarak kullanıldığinda gaming performansınin ortalama ustu bir seviyede oldugunu gordum. Tabi yurt disi bir kulaklik inceleme sayfasiydi dogrulugunu bilemem.

Live se ile q21 in ses profillerinin yakın olacğını düşünüyordum nihayetinde ikisi de müzik için tasarlanmıyor mu ?

q21i nc nin wired olarak kullanıldığinda gaming performansınin ortalama ustu bir seviyede oldugunu gordum. Tabi yurt disi bir kulaklik inceleme sayfasiydi dogrulugunu bilemem.
Kablolu tabii ki iyidir, gecikmesi 300-400ms civarı vardı Enes Özen videosunda. O yüzden bluetooth ile biraz sıkıntılı olabilir.

Live SE ile Q21'in ses profillerinin yakın olacğını düşünüyordum nihayetinde ikisi de müzik için tasarlanmıyor mu?

Q21i ncnin wired olarak kullanıldığinda Gaming performansınin ortalama ustu bir seviyede oldugunu gordum. Tabii yurt disi bir kulaklık inceleme sayfasiydi dogrulugunu bilemem.

Hocam kusura bakmayın live SE'nin Türkiye satıcıları oyuncu kulaklığı için öyle sanmışım Creative'in sitesine baktığımda fark ettim şimdi.

Kablolu tabii ki iyidir, gecikmesi 300-400ms civarı vardı Enes özen videosunda. O yüzden Bluetooth ile biraz sıkıntılı olabilir.

Hocam bu arada müzik için alacaksanız live SE daha mantıklı benim attığıma göre ben oyun için alacaksınız sandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı