Creative Sound Blasterx AE-5 Ses Kartı Alınır mı?

kayrayilman

Kilopat
Makaleler
2
Müzik hastasıyım. Ses kartı almak istiyorum. Amazon.de 119 Euro alsam mı? Yoksa Creative Sound Blaster ZX mi alsam çok kararsız kaldım. Kullanan tavsiye verebilir mi?

Z modeli çok eski. Yenilikçi istiyorum.
En çok beğenilen model diye biliyorum. Ben de bir ara sizin gibi yeni çıkmış model aradım ancak hangisi daha iyi hangisi alınmalı gibi inceleme hiç göremedim. Eğer baktığınız model bu attığımdan daha iyiyse seçebilirsiniz.
Sennheiser modeli var müzikte biraz daha iyi ancak biraz daha pahalı GSX olması lazım.

Creative sound blasterx ae-5 de ess sabre ultra dac kullanılıyor. Onu tercih etcek gibiyim.

Creative sound blasterx ae-5 de ess sabre ultra dac kullanılıyor. Onu tercih etcek gibiyim.
İngilizceniz iyiyse bunun yabancı inceleme videoları mevcut onları izleyin derim olmadı eğer alırsanız beni etiketleyin deneyimlerinizi merak ediyorum herhangi bir ses kartı aldığınızda. Dikkatimi çeken o ses kartı oyun odaklı ancak sağlam müzikte dinlersiniz sadece söyleyeyim dedim.

Selam. Ürün aldıysan, hangi ürünü aldın yazabilir misin?

Merhaba taşınabilir bir dac&AMP aldım. Hem ideal küçüklükte hem de gücü, çözünürlüğü, bass performansı iyi. Ürün xduoo XD-05 Basic. Telefonumda da kullanıyorum bilgisayarım da da taşınabilir olması da büyük bir kolaylık. 500 MW güç çıkışı bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…