kayrayilman
Kilopat
- Makaleler
- 2
Müzik hastasıyım. Ses kartı almak istiyorum. Amazon.de 119 Euro alsam mı? Yoksa Creative Sound Blaster ZX mi alsam çok kararsız kaldım. Kullanan tavsiye verebilir mi?
En çok beğenilen model diye biliyorum. Ben de bir ara sizin gibi yeni çıkmış model aradım ancak hangisi daha iyi hangisi alınmalı gibi inceleme hiç göremedim. Eğer baktığınız model bu attığımdan daha iyiyse seçebilirsiniz.Z modeli çok eski. Yenilikçi istiyorum.
İngilizceniz iyiyse bunun yabancı inceleme videoları mevcut onları izleyin derim olmadı eğer alırsanız beni etiketleyin deneyimlerinizi merak ediyorum herhangi bir ses kartı aldığınızda. Dikkatimi çeken o ses kartı oyun odaklı ancak sağlam müzikte dinlersiniz sadece söyleyeyim dedim.Creative sound blasterx ae-5 de ess sabre ultra dac kullanılıyor. Onu tercih etcek gibiyim.
32 Bit 384 khz ses çözümü var. Bayağı yüksek alırsam yorumlarımı yazarım. Teşekkürler.
Selam. Ürün aldıysan, hangi ürünü aldın yazabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.