Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2400TL

Alacağım anakart bu.

Attım adres linkini attığım anakartı alacağım.

Son düzenleme:
@fasalisso supremefx ALC4080 codec kullaniyor ayni kodecler benim anakartla sanırım burada farkı yaratan kullanilan eko programi ve kulaklık ben kullakliğimdan memnunum fakat dediğim gibi benim sorunum farkli hocam.
Benim anakart seninkinden cok daha pahali ama Realtek sacmaliğindan dolayı sanirim
Senin anakartin ses özelliklerinde bunlarda var ayrıca Sonic Studio 2 ve DTS sound var benim anakartin ozelliklerinden bunlarla gelmiyor sacmalik ya bir daha MSI alirsam ne olayim ama iki anakart alc4080 kullaniyor

supremefx​

ROG supremefx benzersiz donanım ve yazılım kombinasyonuyla üstün ses kalitesi sunuyor. STRIX B650E-F, tüm kanallarda 32-bit/384 KHz'e varan yüksek çözünürlüklü ses oynatma için ALC4080 kodeğe sahip. Ön panel çıkışı, çok çeşitli hoparlör ve kulaklıklara yüksek netlikte sesler aktarabilen entegre savitech amplifikatöründen faydalanıyor.

Benim anakart MSI Mpg X570S Edge Max Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:

Fiyata bakmıyorum ben pahalı ürün aldımda ne oldu demiş kulaklığınızı değiştirmeniz şart değil ben 85 liralık kulak içi kulaklıkla olağanüstü sesi almıştım kulaklığınızdan memnunsanız gerçekten onlada kullanabilirsiniz maksat benim amacım bu anakarttaki ses şiddetini netliği ve kulaklığı seçebilmem için alacağım her şeyi en kusursuz hale getirmeye çalışıyom belki performans olarak düşük kalabilir o fiyata ama benim için ses son derece önemli bir normal ses kasma var duyup bir de daha iyi daha rahat anlaşılır ses kasma var ben o rahatın prşindeyim en belirgin hale getirmeye çalışıyom Half-Life Pro ag oyuncusuyum çoğu kişiden hile denilip yemediğim küfür kalmadı.

@fasalisso
  • Sinyal gürültü oranı (DAC)

120dBvs110.07dB benim kartin ses siddeti sanirim bu

O bahsettiğim sesi laptopta alıyordum sesi yüksek açtığımda anlaşılır hale geliyordu kristal gibi veriyordu sesi cın cın diye her ayak basışında ilk defa bu kadar eşsiz farklı bir ses almıştım ondan sonra tövbe ettim diğer seslere satmak uğruna her şeyi verdiler oyunculara dB olarak yüksek gibi ama çok anlamıyorum eğer G6 gibi yüksek ses şiddeti veriyorsa bahsettiğim ses anlaşılır mesela g6'da denemiştim ben ama ses istediğim gibi değildi.

Anakartımda SupremeFX S1220A CODEC sizce harici bir ses kartı almalı mıyım ?

Hocam sizce böyle bir dac amp kurulumu arctis prime gibi 32 emp lil kulaklıkları rahat besler mi? Piyasada 500 tl ye falan bulunabiliyorda

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231216_134455_Samsung Internet.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…