mena1235 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #1 Yükseltme yardımcısıyla önceden kurup geri dönmüştüm eski sürüme, Nvidia güncelleme çıkardı. Sorunumun çözülüp çözülmediğine bakmak için güncellemeyi normal olarak bekliyorum ama gelmiyor, sıkıntı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2017
Yükseltme yardımcısıyla önceden kurup geri dönmüştüm eski sürüme, Nvidia güncelleme çıkardı. Sorunumun çözülüp çözülmediğine bakmak için güncellemeyi normal olarak bekliyorum ama gelmiyor, sıkıntı nedir?
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 26 Nisan 2017 #2 Microsoft hala herkese vermiyor güncellemeyi. Muhtemelen beklemeye devam edersen en erken önümüzdeki aylar içinde alıcaksın güncellemeyi. Ayrıca ben güncellemeyi test ettim, hala sorunlara neden oluyor. Ille denemek istiyorum diyorsan yine update tool ile geçebilirsin.
Microsoft hala herkese vermiyor güncellemeyi. Muhtemelen beklemeye devam edersen en erken önümüzdeki aylar içinde alıcaksın güncellemeyi. Ayrıca ben güncellemeyi test ettim, hala sorunlara neden oluyor. Ille denemek istiyorum diyorsan yine update tool ile geçebilirsin.
mena1235 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #3 9 mayısa kadar süre vermiş Microsoft geçmeyenler için desteği keseceklermiş yinede düzelmediyse geçmenin bir anlamı yok teşekkürler.
9 mayısa kadar süre vermiş Microsoft geçmeyenler için desteği keseceklermiş yinede düzelmediyse geçmenin bir anlamı yok teşekkürler.