Cronos The New Dawn 500 bin kopya sattı

Katılım
31 Mart 2024
Mesajlar
4.035
Makaleler
2
Çözümler
463
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cronos The New Dawn 500 bin kopya satmış. Bloober için fena değil gibi duruyor. Oyunun sonlara doğru biraz tekrar etmesi ve başından beri gram gericiliğinin olmaması dışında gayet iyi bir deneyimdi. Hikaye sürükleyiciydi ve sonlara doğru daha karışık bir hal alıyor. Oynanış, karakterin koşamadığı için bazı yerlerde can sıkabilecek noktaya gelmesi dışında keyifliydi. Açıkçası beni sıkmadı ama sıkılan olabilir bu durumdan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bana göre incelemelerde biraz hakkı yenmiş bir oyun oldu. Korku-aksiyon-hayatta kalma türünün iyi örneklerinden biri olduğunu düşünüyorum. Neyse ki 500 bin satmış Bloober için fena olmayan bir sayı. Oyunu hatalı fiyatla Microsoft Store üzerinden almıştım, bitirince çok beğendiğim için Steam'den de almayı düşünüyorum.
 
25 milyon dolara yaptıkları ve korku hayatta kalma türü için güzel bir satış miktarı. Ben oldukça beğendim ufak tefek kusurları görmezden geldim. Her şekilde 150 milyon dolara yapılan Callisto Protocol'den daha iyi bir yapım.
 
Hala kar edememişler gibi ama çok da kötü değil tabii. Oyun güzeldi korkutucu yanları vardı bu arada bence hastane bölümünde ışıkları kapatıp oynadım çok rahatsız oldum açıkçası daralttı oyun beni. Karantina kamp alanı gibi bir bölüm vardı orası da çok korkutucuydu bence onun dışı mehti. Ama hikaye ve atmosfer o kadar iyi ki hiç korkutmasa yine oynardım adamlar yapmış.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı