CrossFire HD 7870 Öneriler

Kardeşim dediği gibi, ben olsam kartı elimden çıkarıp R9 290x alırdım. Daha yeni mimari, çok daha fazla performans vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Youtube ile bechmarklara bakıyorum oyun FPS değerlerine bakıyorum çok fark ediyor beni bu yola sürüklemesi bile bundan oldu :ajan:

Abi ben nasıl satacağım uğraşamam alma bana satmadan daha kolay geliyor.

Kardeşim madem direticeksin almaya, açma konuyu. Biz sana böyle böyle diyoruz, sen bechmark diyorsun. HD 7870 CF R9 290x i geçmesi imkansızdır bana göre. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

Offf anlatamıyorum. İstediğini yap. Ya ben hiç bilmiyorum şu CF'yı, ya da sen çok biliyorsun.
Biri şu konuyu açıklığa kavuştursun ben de emin olayım.

CrossFire neden beğenmediğiniz açık bir şekilde söyleyemediniz abi adam videolarla geliyor siz bana yazıyorsunuz düşünceniz sonuçta ben CrossFire'dan da vazgeçmek için konu açmadım kafayıda takmadım öneriniz CrossFire 'ın kötü olduğu yönünde neden ama ?
Eksi yönlerini söyleseniz tamam diyeceğim.

Anladık çift kartla hava cıva yapacaksın, eyvallah. Ancak performansın beklediğin gibi olmayacak, üzüleceksin. CF ile ikinci karttan %40-60 civarı performans alabiliyorsun. Biz çift GPU'lu Gtx 690, HD7990 önermeyip tek GPU'lu kartlar önerirken sen CF diyorsun. Olmaz yanlış. Onun yerine tek GPU'lu güçlü bir kart almalısın.
GPU 2 tane olunca eş zamanlı bilgi işlemeleri zorlaşıyor. Burada "Bir elin nesi var iki elin sesi var" değil "Her işi kendin yapacaksın" mantığı var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı