Crossfire yaptığımı nasıl anlarım?

68515

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma crossfire uyguladım fakat VRAM için gözüken bellek hala 2 GB olarak gözüküyor ama görev yöneticisinde 2 tane GPU var normal midir?

İşlemcim zaten APU desteklediği için böyle yaptım.
İşlemciniz APU desteklemiyor. APU desteklenen bir şey değil. İçinde grafik işlemcisi olan AMD işlemcilere denir. Ekran kartınız da AMD olsaydı, Dual Graphics yöntemini kullanabilirdiniz. Hangi koşullarda ve hangi donanımla çalışacağını yazdım önceki mesajda. Siz ne Dual Graphics yapabilirsiniz ne de Crossfire.

İşlemciniz APU desteklemiyor. APU desteklenen bir şey değil. İçinde grafik işlemcisi olan AMD işlemcilere denir. Ekran kartınız da AMD olsaydı, Dual Graphics yöntemini kullanabilirdiniz. Hangi koşullarda ve hangi donanımla çalışacağını yazdım önceki mesajda. Siz ne Dual Graphics yapabilirsiniz ne de crossfire.

Çok tuhaf halbu ki grafik işlemcisi var zannediyordum AMD ekran kartı maalesef alamam şu anda sanırım elimdeki NVIDIA'yla yetincem.

Ben anlatamadım galiba. :) İşlemciniz APU, onda sorun yok. AMD ekran kartınız olmadığı için Dual Graphics kullanamıyorsunuz.

Zaten bunlar çok kararlı çalışan ve performansı çok arttıran şeyler değil. Harici ve tek bir kart kullanmak daha iyidir. Hiç kendinize sorun çıkarmayın derim. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı