Eğer uygunsa yazını sitemde paylaşmak istiyorum.

@Adrastos ben monitörümü 75 Hz'e çektiğim zaman ekran monitöre sığmıyor. Bunun çözümünü biliyor musun?

Hocam ben yaptım ama görüntü ayalarında 240 Hz gözüküyor. Monitör ayarlarına bakıyorum 144 Hz gözüküyor UFO test yapıyorum yine 144 Hz ne yapabilirim?

Hocam ben yaptım ama görüntü ayalarında 240 Hz gözüküyor. Monitör ayarlarına bakıyorum 144 Hz gözüküyor UFO test yapıyorum yine 144 Hz ne yapabilirim?

Bir bilgim yok ne yazık ki. Belirtilen adımları yaptıysanız olması gerek esasında.

Benim laptop da Acer Nitro 5 AN515-54 ancak adımları uyguladığımda Hz değişmiyor ben mi yapamadım acaba

Benim laptop da Acer Nitro 5 AN515-54 ancak adımları uyguladığımda Hz değişmiyor ben mi yapamadım acaba. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Şu an bilgisayarda değilim pek bakmaya müsait değilim. Modelimiz aynı olsa bile panel farklılığı olabilir. Müsait olduğumda bakacağım.

Hocam merhaba, AN515-44 modeli var. 75-85 deneyince siyah ekran olup 10 saniyesonra otomatik 60 Hz'e dönüyor. 70 Hz alınca ekran saçma sapan bulanık şekilde 4'e bölünüyor gibi. Ben de geri 60 Hz'e çektim fakat ekranda bayaı bir titreme oldu. Güvenli modda başlatıp reset-all ve restart64 çalıştırdım. Tekrar başlatınca gene hafiften titreme var gibi geldi bilmiyorum psikolojik olabilir. Sonra tekrar 65 Hz vs yapıp hepsini silip 2 kere daha reset all vs. yaptım. Şu an sorun yok gibi, sıfırlanmıştır değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…