T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Zamanında niyetlenip yapamadığım işlemi şimdi yapmak istiyorum. Windows 11 Thaiphoon Burner Rehberi karşıma çıkınca gerekli ekran görüntüsünü aldım. Sistemim: BL16G32C16u4bl BL16G32C16u4wl R5 5600 X570s Gaming X @Süleyman Yusuf @BerkayZ87 @kino @deadfellow Son düzenleme: 21 Ağustos 2024
Merhaba. Zamanında niyetlenip yapamadığım işlemi şimdi yapmak istiyorum. Windows 11 Thaiphoon Burner Rehberi karşıma çıkınca gerekli ekran görüntüsünü aldım. Sistemim: BL16G32C16u4bl BL16G32C16u4wl R5 5600 X570s Gaming X @Süleyman Yusuf @BerkayZ87 @kino @deadfellow
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #2 Bu aralar çok vaktim yok. O yüzden doğrudan yardımcı olamayacağım. En azından şu İngilizce rehberden faydalanmayı deneyebilirsin: MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
Bu aralar çok vaktim yok. O yüzden doğrudan yardımcı olamayacağım. En azından şu İngilizce rehberden faydalanmayı deneyebilirsin: MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Ekim 2024 #3 Süleyman Yusuf dedi: Bu aralar çok vaktim yok. O yüzden doğrudan yardımcı olamayacağım. En azından şu İngilizce rehberden faydalanmayı deneyebilirsin: MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam onu gördüm dün, baştan sona Türkçe çeviri ile inceledim ama çeviri o kadar bozuyor ki hiçbir şey anlaşılmıyor neredeyse. Güncel. Son düzenleme: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Süleyman Yusuf dedi: Bu aralar çok vaktim yok. O yüzden doğrudan yardımcı olamayacağım. En azından şu İngilizce rehberden faydalanmayı deneyebilirsin: MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam onu gördüm dün, baştan sona Türkçe çeviri ile inceledim ama çeviri o kadar bozuyor ki hiçbir şey anlaşılmıyor neredeyse. Güncel.