Crucial RAM'ler arasındaki fark nedir?

crosswin

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Asus B365m-k
Ekran Kartı : Asus Rtx4070
İşlemci : R7 7700
Ram: G-skill Trident Z Neo Cl 30 6000Mhz
Ssd: Kioxia Exceria Pro 1 Tb
Cpu Soğutucu : Thermalright Peerless Assassin 120 Digital
Kasa içindeki fanlar : Rampage 7c120s
Merhaba şimdiden desteğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Şu an aktif kullandığım.
Anakartım ASUS B365-F
İşlemcim ise i5-9400F
Sistemimdeki RAM'i yükseltmek istiyorum.

Kullandığım RAM'in linki.

Almak istediğim RAM ikinci el olarak 1200₺ ye alacağım.

İki arasında hiçbir fark bulamadım belki gözden kaçırmışımdır. Sorum şu sistemime ek olarak linkini koyduğum RAM'ın farkı nedir ve sorunsuz uyumlu olarak çalıştırabilir miyim?

Değerler aynı o yönden uyumsuzluk olmaz, tasarım farkı var ondan dolayı aynı model mi değil mi anlayamadım. + Olarak birisi LT, birisi AT. bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum, sanırım model farklı.

Değerler aynı o yönden uyumsuzluk olmaz, tasarım farkı var ondan dolayı aynı model mi değil mi anlayamadım. + Olarak birisi LT, birisi AT. bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum, sanırım model farklı.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler , bazı kullanıcal kit olmadığı zaman problem olabiliceğini söylemiş muhtemel sorun yaşamayacaksam satın alacağım.

AT olanın bant genişliği daha fazla ve biraz daha güncel.
Herhangi bir sorun , uyum problemi, performans farkı yaşarmıyım. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim

İkisinin de CL değeri aynıysa problem çıkma ihtimali düşük. LT olan CL'si 17 değil 16 olan modeliyse bant genişlikleri de aynı oluyor AT ile.
Alacağım kişi ile benim kendi kullandığım ramin seri nosu vatan bilgisayar sitesinde mevcut birebir aynısı kontrol ettim ikisindede cl değeri mhz ve amper değeri birebir aynı o zaman satın alıyorum . Ürün elime ulaştıkdan sonra konuya yorum ekleyeceğim çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı