ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 2 Kasım 2021 #1 Papara Lite Card ile deneme başlatmaya çalıştığımda hata veriyor. Mobil uygulamada deneme yeri bulamadım.
Papara Lite Card ile deneme başlatmaya çalıştığımda hata veriyor. Mobil uygulamada deneme yeri bulamadım.
Çözüm The Fallen Angel 2 Kasım 2021 ArticWolf dedi: Hocam kartta 5 TL var. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü aktif edeceksiniz zaten, 5 TL olması neyi değiştirir anlamadım. @Furkan1461 Kod alımını uzattılar 19 Kasım'a kadar.
ArticWolf dedi: Hocam kartta 5 TL var. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü aktif edeceksiniz zaten, 5 TL olması neyi değiştirir anlamadım. @Furkan1461 Kod alımını uzattılar 19 Kasım'a kadar.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 2 Kasım 2021 #11 Google Play'de ayarlarda abonelikler diye bir kısım olacaktı, oradan. ArticWolf dedi: Peki hocam nasıl iptal edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
Google Play'de ayarlarda abonelikler diye bir kısım olacaktı, oradan. ArticWolf dedi: Peki hocam nasıl iptal edeceğiz. Genişletmek için tıkla...
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.588 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 2 Kasım 2021 #12 ArticWolf dedi: Peki hocam nasıl iptal edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan satın alıyorsan, Google Play'e girip ''Ödemeler ve abonelikler'' kısmına gireceksin oradan ''abonelikler'' kısmına girerek iptal edersin. Artı 1 Eksi
ArticWolf dedi: Peki hocam nasıl iptal edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan satın alıyorsan, Google Play'e girip ''Ödemeler ve abonelikler'' kısmına gireceksin oradan ''abonelikler'' kısmına girerek iptal edersin.