Crypter satışı suç mu?

• Konuyu başlatan enesxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.820

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Merhaba, ben Crypter yazıp ücretle forumlarda satmaya düşünüyorum.
Ancak bunun yasal yönlerini düşünmedim hiç, bu işlere yeni girdim. İlk sonucum bu şekilde, 67/46'dan 67/19'a düşürmeyi başardım.

Not: Evet biliyorum, VirusTotal rapor gönderiyor, kötü amaçla kullanmayacağımdan dolayı oradan tarattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı dosya hocam az önce tarattım ilk hali bu şekildeydi Crypter dosyayı done.exe olarak çıkartıyor.
davranışları aynı değil o yüzden söyledim düşürülmüş olduğunu iddia ettiğiniz dosyanın boyutu alakasız davranışları daha kötü pdfler exeler dller dropluyor

Davranışları aynı değil o yüzden söyledim düşürülmüş olduğunu iddia ettiğiniz dosyanın boyutu alakasız davranışları daha kötü PDF'ler exeler dller dropluyor.

9MB boyutunda PDF dosyası injecte ettim ekstradan ve exeler demişsiniz sanırım kullandığım hacktool ile ilgili başlangıca kopyalıyordur dosyayı ondan öyle gözüküyordur.

9MB boyutunda PDF dosyası injecte ettim ekstradan ve exeler demişsiniz sanırım kullandığım hacktool ile ilgili başlangıca kopyalıyordur dosyayı ondan öyle gözüküyordur.
anladım hocam sanırım daha fazla değerlendirmek hoş olmayacak :D sonuçta doğru bir işlem değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı