Sıkıntı bir şeye benziyor. Kaspersky, ESET, Bitdefender ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
McAfee ile yaptım ama bir şey demedi sizin dediklerinizi denememe gerek var mı?
Başlangıç uygulamalarımda vardı. Acaba mining ile alakası olabilir mi?
Dosya konumuna gidip oradaki her şeyi sildim.
Hocam sıkıntılı bir şey bu hatta bayağı sıkıntılı. Dosyaları encyrpted ederek dosyalarınızı şifreleyebilecek kapasiteye sahip. En sağlamı dosyalarınız bir yere yedekleyip format atmanız. Yeni nesil virüsler tarama ile kaldırılınca gitmiyor.
Antivirüs programları ile tarama yapılıp antivirüs programı otomatik kendisi siliyor ya hani. Onu diyorum.Yeni nesil virüsler tarama ile kaldırılınca gitmiyor derken?
Antivirüs programları ile tarama yapılıp antivirüs programı otomatik kendisi siliyor ya hani. Onu diyorum.
Hocam sıkıntılı bir şey bu hatta bayağı sıkıntılı. Dosyaları encyrpted ederek dosyalarınızı şifreleyebilecek kapasiteye sahip. En sağlamı dosyalarınız bir yere yedekleyip format atmanız. Yeni nesil virüsler tarama ile kaldırılınca gitmiyor.
Mining ile alakası olabilir. Acilen KVRT, MBAM, NPE ve Emsisoft Emergency Kit ile Tam Tarama yapın derim. Ardından enfekte olmadığına emin olduğunuz bir cihazdan şifrelerinizi yenileyip, tüm hesaplarınızda 2 adımlı doğrulamayı açın.Başlangıç uygulamalarımda vardı. Acaba mining ile alakası olabilir mi?
Dosya konumuna gidip oradaki her şeyi sildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.