6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 9 Ekim 2015 #1 Yarım saat önce Crysis 1'in crackli versiyonunu indirdim crack yaptım sonra Crysis.exe'yi çalıştırmayı denedim açılmadı. Bir de Crysis64.exe vardı onu çalıştırdım ve çalışmayı durdurdu hatası aldım.
Yarım saat önce Crysis 1'in crackli versiyonunu indirdim crack yaptım sonra Crysis.exe'yi çalıştırmayı denedim açılmadı. Bir de Crysis64.exe vardı onu çalıştırdım ve çalışmayı durdurdu hatası aldım.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Ekim 2015 #2 Ama oyunları orijinal almanız gerektiğini öğrenemediniz ? Neyse, korsana destek vermiyoruz tüm kullanıcıların bildiği ve kurallarda da yazdığı üzere. Crysis'i Steam'den satın aldığınızda da sorun yaşarsanız bu konuya bakın: [Çözüm] Crysis 1 Çalışmayı Durdurdu Hatası
Ama oyunları orijinal almanız gerektiğini öğrenemediniz ? Neyse, korsana destek vermiyoruz tüm kullanıcıların bildiği ve kurallarda da yazdığı üzere. Crysis'i Steam'den satın aldığınızda da sorun yaşarsanız bu konuya bakın: [Çözüm] Crysis 1 Çalışmayı Durdurdu Hatası
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Ekim 2015 #3 Oyunun orijinal sürümü Windows 10'da bile sorunsuz çalışıyor. Korsana destek vermiyoruz. Hele ki CryTek yapmışsa oyunu...
Oyunun orijinal sürümü Windows 10'da bile sorunsuz çalışıyor. Korsana destek vermiyoruz. Hele ki CryTek yapmışsa oyunu...