Crysis 1 hala oynanılabilir mi?

Çok da güzel oynanır. Özellikle hızlı hızlı ilerlemeden çevredeki tüm nesnelerle etkileşime girmeye çalışırsan zevk alırsın. NPC'ler biraz fazla aptal sadece.
 
Merhabalar, başlığı görünce şaşırmış olabilirsiniz çünkü ben de Crysis 1'in çok iyi bir oyun olduğunu duydum. Ama ben biraz da yaşım gereği biraz da bilgisayarımdan dolayı oyun işlerine geç girdim. O yüzden yeni yeni oynuyorum oyunları ve şu ana kadar Assassin's Creed Ezio serisi, Mount and Blade Warband, CoD Modern Warfare 1-2-3 vs. birçok hikayeli oyun oynadım. Pek sevmiyorum Online rekabetçi kafasını ve şu aralar oyun sıkıntısı çekiyorum. Malumunuz ara tatildeyiz de bundan dolayı Crysis oynamak istiyorum sizce nasıl olur hala gideri var mıdır zamanında çok iyi olduğunu duymuştum sizlerin de görüşlerini merak ettim.

Eee yükleyip başladın mı?
 
Crysis 1 oynanmaz, Crysis 1 Remastered hatta 2 ve 3'ün Remastered'ları da oynanır bugün. Normal Crysis 1 güncel sistemlerde pek stabil çalışmıyor ama Remastered bir parça daha eli yüzü düzgün ve modern sistemlerde çok sıkıntı çıkarmıyor. Oynanış ve hikaye açısından ise taş gibi.
 

Geri
Yukarı