Crysis 2 Remaster ve Crysis 3 Remaster Duyuruldu!

Crytek bugün Twitter hesabından bombayı bıraktı. Çıkış tarihi belli değil, ama bu sene çıkacak gibi duruyor. Bence saçma bir hareket, Crysis 3 hala günümüz ekran kartlarını zorlayabilen bir oyunken Remaster sürümü yapmak saçma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç profesyonelce bulmuyorum bu davranışlarını. Oyunlar hala oynanıyor, remastered yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten yaptıkları remasteredlerde oyunun mekaniklerini de değiştirmiyorlar. (Göz ardı edilecek kadar ufak değişiklikler oluyor) Yüksek çözünürlüklü dokular ve yeni aydınlatma sistemi ekleyip satışa sunuyorlar.

İfadeler: 900
Remastered yaptık demek yerine kısaca oyunların üstünde az bir değişiklik yapıp konsollara çıkarttık deseler hem onlar hem de bizim için daha kolay olur.

Bence destek olmak gerekir PS4 gibi konsolda sorunsuz oynamak ayri bir tat. Ben ama Remastered aldim memnun kalmadim. Diger bölümlerde böyle olmazsa iyi olur. Crysis 2 en iyisi bence ve daha iyi grafikli daha güzel tat verir ne kadar Crysis'i Controller ile oynamaya alisamamis olsam da. Bu adimlardan sonra trilogy ciktiktan sonra ve satislar iyi olursa Crysis 4 için yesil isik yanar bence.

Bunlar da ilk oyunun remasterı gibi olacaksa hiç çıkmasınlar daha iyi. Zaten Crysis 2 ve 3 günümüzde bile grafiksel olarak göze batmıyor, neden remaster ediyorlar? Bana kalırsa bu remasterları yapmalarının tek nedeni az uğraşarak çok para kazanmak.

Trilogy içine Crysis warhead Remastered dahil edilmeli ne de olsa Crysis'den sonra çıkmış bir bölüm. Sadece Crysis oyunu oynarken diğer cephede pisişik kapışıyordu adına warhead cepheside denilebilir. Crysis 1 ve warhead aynı anda geçiyor yani ne kadar sonra çıkmış olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…