Crysis 3 sonunu sevdiniz mi?

Tüm serinin gidişatını ve olayları ele alırsanız, sonun çok uyumlu olduğunu anlarsınız. Bir de adamlar o zamanlar 4 gelmeyecek dediler ki bu da oyuna keskin bir son çizgi koydu. Bu bağlamda bu bitiş de cuk oturuyor. Gönül ister ki gelsin başka bir oyunu daha ama zor. Crysis cidden bambaşka bir oyun.
Kullanıcının içine mi işliyor yoksa içindeki görüntüyü pelerin moduyla dışa mı yansıtıyor? İma etmiyorum öyle aklıma geldi.
Herkes bilmez ama oyundaki küçük yazıları okuyunca anlarsınız. Olay kıyafetin Prophet ile tamamen iç içe birleşmesi. Zaten DNA bazında çalışan bir kıyafet idi. Bu kıyafetin içindeki Alcatraz cesedi Prophet bedenine evriliyor. Kıyafet zaten verildiği gibi ki bunu oyunda anlıyorsunuz, Prophet da evrilmiş. Kıyafet adamın ta kendisi. 2. oyunda karakter hiç konuşmuyor çünkü içinde ölü beden var. Daha çok anlatırım yap-boz parçalarını ama gerek yok.
 
Kullanıcının içine mi işliyor yoksa içindeki görüntüyü pelerin moduyla dışa mı yansıtıyor? İma etmiyorum öyle aklıma geldi.
Oyun boyunca sinematikleri ve konuşmaları dikkatlice inceleyince anlaşılıyor ki giysi de bir canlı ve sürekli evrimleşiyor. Kıyafet, seflerin yaydığı virüse karşı savaşıp evrimleştiğinde bir biyosilah haline geliyor ve virüsü durdurmamızı sağlıyor. En sonda da kıyafet daha da evrimleşerek içine işliyor.
 
Zamanında, bu oyunları aşkla bitirmiştim.
Geçenlerde Switch'e trigoly olarak geldi ve 2 ile 3'ü yeniden bitirdim, hiç aklımda kaldığı gibi değilmiş vasat bir hikaye, bomboş bir aksiyon.
Oyunun tek güzel tarafı, zamanına göre bile üstün grafikleri, onun dışında oynanacak oyun değil. 3'ün sonuda tam bir, kurtlar vadisi repliği.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı