Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.005 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Şubat 2023 #51 88602 dedi: Yani senin beğenmedim atman efendiliğe mi giriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Boyle bir emoji var ve kelime kalabalığı olmasın diye onu kullanıyorum, millete hakaret etmiyorum en azından.
88602 dedi: Yani senin beğenmedim atman efendiliğe mi giriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Boyle bir emoji var ve kelime kalabalığı olmasın diye onu kullanıyorum, millete hakaret etmiyorum en azından.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 10 Şubat 2023 #52 Emir M. dedi: Millete hakaret etmiyorum en azından. Genişletmek için tıkla... "Yazık kafana" hakaret değil, acıma ifadesi. Emir M. dedi: Evet. Boyle bir emoji var ve kelime kalabalığı olmasın diye onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Soru soruyorum. Düzgünce cevaplamayacaksan ne diye emoji atıyorsun ki? Kelime kalabalığı dediğin şey de 2 satır cümle. Ayrıca ona kelime kalabalığı denmez laf kalabalığı denir dostum. Konuyu gerekisz uzatarak aynen bunu yapıyorsun şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Emir M. dedi: Millete hakaret etmiyorum en azından. Genişletmek için tıkla... "Yazık kafana" hakaret değil, acıma ifadesi. Emir M. dedi: Evet. Boyle bir emoji var ve kelime kalabalığı olmasın diye onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Soru soruyorum. Düzgünce cevaplamayacaksan ne diye emoji atıyorsun ki? Kelime kalabalığı dediğin şey de 2 satır cümle. Ayrıca ona kelime kalabalığı denmez laf kalabalığı denir dostum. Konuyu gerekisz uzatarak aynen bunu yapıyorsun şu an.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 10 Şubat 2023 #53 @88602 optimizasyonu bir tık sıkıntılı fakat sisteminiz iyiyse sorun oluşturacağını düşünmüyorum.