Daha fazla  
İyi günler, yaklaşık 2 ay önce PS 5 aldım ve sağlam bir hikayeli oyun olarak sadece Uncharted ve Valhalla oynadım. Oynarken şunu fark ettim Türkçe destekli oyun hariç oyun oynamak bana zevkli gelmiyor. %75 indirim ile bu fiyata inmiş. Sizce bu fiyata alınır mı?

Bizim insanımız çok seviyor fakat bana kalırsa kendi türü içinde ilk oyun ortalama, 2 ve 3 ise ortalamanın oldukça altında bir deneyim sunuyor. Bence 437 TL edebilecek bir seri değil.

sevdiysen al gitsin.

Ben bütün seriyi bitirmiş biri olarak şunları söyleyebilirim: oyun Uncharted ve Valhalla kadar değil , robotlar çağını konu alıyor. Bu tarzı seviyorsan, oyunlar gayet iyi. İlk oyun, sadece biraz optimizasyon açısından zayıf ama ben PC'den oynamıştım; PS'de nasıl bilemem. Grafik konusunda da aynı, ancak 2. ve 3. oyun grafik olarak ilk oyuna göre baya gelişmiş seviyede. Hikayesi bence gayet güzeldi; boş bir oyun değil. Boss'lar falan gayet yerinde ve iyiydi. İndirim olarak oyunlar iyi, indirimde bana sorarsan verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…