CS 1.6 ana menüsü kare kare olup bozuldu

halland

Femtopat
Daha fazla  
Bot yukledim sonra böyle oldu. Düzelme şansı var mı ila silip tekrar mi yukleyeyim? Steam versiyonu.

Dosya Ekleri

• 20240128161422_1.jpg
    20240128161422_1.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 134
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Maalesef ki kullandığımız bot paketi Counter-Strike 1.6'nın en güncel sürümü ile muhtemelen uyumlu olmadığından dolayı bu hata yaşanıyor.

Geçtiğimiz aylarda Half-Life için 25. yıl güncellemesi gelmişti ve bu güncelleme ile menüler güncellenmişti. Ardından aynı güncelleme Counter-Strike 1.6 için de yayınlandı. Değişen menüler bot paketi ile uyumsuzluk yaratıyor. Eski sürüme dönerek sorunu çözebiliriz.

Steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayın ve özellikler kısmına girin. Ardından sol taraftan "Betalar" kısmına tıklayın. Beta katılımı seçeneğini "steam_legacy - Pre-25th Anniversary Build" olarak ayarlayın. Küçük indirme işlemi gerçekleşecek.

Artık oyunun 25. yıl güncellemesinden önceki sürümünü kullanıyor olacaksınız. Bot paketini bu sürüm ile kullanmayı deneyin. Ben bu şekilde kullandığımda sorunum çözülmüştü.

Silip bir daha yukle. Zaten asagi yukari 4 GB oyun, kucucuk bir şey. Düzelteceğim diye cozum arayip harcayacagin sureyi bu oyunu silip yeniden yuklemeye versen zamanindan da tasarruf edersin.

CFG dosyaları, model dosyaları, amxmod dosyaları vs. ne olacak? Evet oyunn 500 600 MB bir şey ama pek hoş olmaz yani.

Steam versiyonu olduğundan arkadaslarin dedigi gibi 25. yil Update'ini geri alin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Betalar kısmından steam_legacy Beta'sını indirip botları kurmanız lazım öbür şekilde çalışmayacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı