Y Yiigitt Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Bu oyundan kaynaklı mı yoksa fareden mi? Sadece oyunlarda oluyor günlük kullanımda olmuyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bu oyundan kaynaklı mı yoksa fareden mi? Sadece oyunlarda oluyor günlük kullanımda olmuyor. Ne yapabilirim?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.066 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Sürekli mi oluyor? Bende fareden kaynaklı bazen oluyordu ama fare eskidi artık iki sekme birden açabiliyor. Steam'dan oyna bir de. Artı 0 Eksi
Sürekli mi oluyor? Bende fareden kaynaklı bazen oluyordu ama fare eskidi artık iki sekme birden açabiliyor. Steam'dan oyna bir de.
KS KS Y Yiigitt Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Artı 0 Eksi
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.066 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Steam'dan mı oynuyorsun? Artı 0 Eksi
Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Steam'dan mı oynuyorsun?
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.529 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2021 #5 liveforspeed dedi: Sürekli mi oluyor? Bende fareden kaynaklı bazen oluyordu ama fare eskidi artık iki sekme birden açabiliyor. Steam'dan oyna bir de. Genişletmek için tıkla... Yok ki. Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: Sürekli mi oluyor? Bende fareden kaynaklı bazen oluyordu ama fare eskidi artık iki sekme birden açabiliyor. Steam'dan oyna bir de. Genişletmek için tıkla... Yok ki.
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #6 Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Forumda korsana destek yok. Artı 0 Eksi
Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Forumda korsana destek yok.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #7 Aziz34OO dedi: Forumda korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor? Artı 0 Eksi
Aziz34OO dedi: Forumda korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor?
Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #8 CQBRAREİS dedi: Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Steamden oynuyo Artı 0 Eksi
CQBRAREİS dedi: Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... Yiigitt dedi: Steam'den oynamadığımı nasıl anladınız Genişletmek için tıkla... Steamden oynuyo
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 20 Mayıs 2021 #9 CQBRAREİS dedi: Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... Ya kıl oluyorum hemen atlayıp ''korsana destek yok!!!!!' yazanlara, bir bekle belki sorun başka şeyle alakalı belki korsan değil. Artı 0 Eksi
CQBRAREİS dedi: Aferin len sana! Bir şey bildin bak bravo. Şimdi konudan uza okey? Belki adam Steam üzerinden oynuyor? Genişletmek için tıkla... Ya kıl oluyorum hemen atlayıp ''korsana destek yok!!!!!' yazanlara, bir bekle belki sorun başka şeyle alakalı belki korsan değil.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #10 PhysicalDecline dedi: Ya kıl oluyorum hemen atlayıp ''korsana destek yok!!!!!' yazanlara, bir bekle belki sorun başka şeyle alakalı belki korsan değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle! Bundan nefret ediyorum işte. 103 mesajının yarısı ''korsono dostok yok'' herhalde. Artı 0 Eksi
PhysicalDecline dedi: Ya kıl oluyorum hemen atlayıp ''korsana destek yok!!!!!' yazanlara, bir bekle belki sorun başka şeyle alakalı belki korsan değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle! Bundan nefret ediyorum işte. 103 mesajının yarısı ''korsono dostok yok'' herhalde.