CS 1.6 FPS- çözünürlük tavsiyesi

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
CS 1.6 oynuyorum kaç FPS yapmam daha iyi olur monitörüm 144Hz. Ancak 144 FPS'ye alışmak zor, sizce yine de alışmalı mıyım?
Bir de çözünürlüğü kaça kaç tavsiye edersiniz monitörüm 1920X1080, ancak bu çözünürlüğe alışmak ta zor :D. Sizce ne yapmalıyım?

Zaman verin alışırsınız. CS 1.6 100 FPS'in üzerine çıkmıyor diye hatırlıyorum ben fakat hatalı olabilirim. Oynadığınız oyun çok eski alışamıyorsanız CS:GO oynayın, CS:GO bile çok eski aslında.

Zaman verin alışırsınız. CS 1.6 100 FPS'in üzerine çıkmıyor diye hatırlıyorum ben fakat hatalı olabilirim. Oynadığınız oyun çok eski alışamıyorsanız CS:GO oynayın, CS:GO bile çok eski aslında.

Yok hocam Max 1000 FPS :D, ama ben zaten ikisini de oynuyorum sadece bu oyunu çok sevdiğim için devam etmek istiyorum.

1024X768, 100FPS yaparsasanız iyi olur çünkü CS 1.6 100FPS'den sonra oyun sapıtıyor diye biliyorum.

1024X768 oynayabılırsın 100 FPS'den sonra benım bıldıgım mermı gitmiyor adamlara mermıyı 1 kere sıkıyorusun Inferno'ya kadar gidiyor :D.

Evet hocam 100 FPS'den sonrası bir garip, ancak 100 FPS'de çok takılıyor gibi gözüküyor ondan :D.

Alıştığın ayarlarda sana rahat gelen ayarları kullan. 144'e niye alışamayasın daha iyi bir deneyim sağlıyor.

O zaman bol deathmatch atarak alışmaya çalışacağım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı