CS 1.6 satın almak mantıklı mı?

nagi seishiro42

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda maalesef oyun yöneticisinden oynuyorum. Steam kullanmak isterim ama emin olamadım Steam'den alınca ne gibi avantajları olur?
Bir de Steam'e para nasıl yüklenir tam bilmiyorum, bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar şu anda maalesef oyun yöneticisinden oynuyorum. Steam kullanmak isterim ama emin olamadım Steam'den alınca ne gibi avantajları olur?
Bir de Steam'e para nasıl yüklenir tam bilmiyorum, bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Hiçbir avantajı olmaz. Sadece, saat sayacın olur. Bazı sunucular "only Steam" diye biliyorum, onun harici bir farkı yok oda bypass edilir muhtemelen. Kaç yıllık oyun sonuçta.

Sürekli indirime giriyor zaten indirime girdiği zaman alabilirsin ben sırf sitelere güvenmediğimden dolayı indirim zamanı almıştım.

Zaten indirimlerden dolayı almayı düşündüm. yoksa asla 6 dolar vermem 1.6 ya hem şimdi düşününce bedava oynayabilecekken. sırf birkaç SW için neden para vereyim ki? mesajlarınız için sağ olun. çok yardımcı oldunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı