CS 2 aniden lag giriyor

Daha fazla  
Dostlar, selamlar. Son 2 aydır CS 2'de lag sorunu yaşıyorum. Oyun esnasında aniden pingim 250-300'e çıkıyor ve bazen rakibi 2-3 kez vurduğumu görüyorum, kan çıktığını bile fark ediyorum ama ölünce hiç hasar veremediğimi görüyorum. TurkNet'i aradığımda internet değerlerimin normal olduğunu, sorunun CS ile ilgili olabileceğini söylediler. Bence haklılar çünkü bir hafta önce bilgisayarımı sıfırladım, CS'yi tekrar yükledim ve 2 gün öncesine kadar sorunsuz oynadım, ancak sorun tekrar başladı. İnternette araştırma yaptım ancak sorunumla ilgili bir çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

(Windows 11 kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2024-06-11_154713.png
    Ekran_goruntusu_2024-06-11_154713.png
    122,9 KB · Görüntüleme: 111
  • 1719819835976.png
    1719819835976.png
    89,1 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Tam olarak hangi oyunu oynuyorsunuz? CS2 mi? CS 1.6 mı? Eğer CS 1.6 oynuyorsanız, sunucularda sorun çıkıyordur veya bant genişliği zayıftır. CS2'de ve diğer bütün oyunlarda lag problemi yaşıyorsanız, Turknet'in bölgenizdeki arızayı gidermesi gerekiyor. Modem hat değerleriniz nedir? Paylaşır mısınız? GigaFiber kullanıcısı iseniz, sorun kesinlikle servis sağlayıcı tarafındadır.

Tam olarak hangi oyunu oynuyorsunuz? CS2 mi? CS 1.6 mı? Eğer CS 1.6 oynuyorsanız, sunucularda sorun çıkıyordur veya bant genişliği zayıftır. CS2'de ve diğer bütün oyunlarda lag problemi yaşıyorsanız, Turknet'in bölgenizdeki arızayı gidermesi gerekiyor. Modem hat değerleriniz nedir? Paylaşır mısınız? GigaFiber kullanıcısı iseniz, sorun kesinlikle servis sağlayıcı tarafındadır.
CS 2 oynuyorum mesajı yazarken oto düzeltmeden dolayı CS 1.6 olarak eklemiş kusura bakmayın GigaFiber kullanmyorum sabit 80 MB/s internetim var TurkNet ping ve tracert testi yaptırmıştı kontrol ettiğimizde normal gözüküyor demişlerdi isterseniz tekrar test yapıp paylaşabilirim.

Türk net gigafiber kullanıyorum. Ölçümlerde her şey gayet iyi ama CS2' de aynı sorunu bende yaşıyorum. Bendeki ping sorunu değil sadece ortadaki kırmızı olunca sorun yaşıyorum .

Mantıklı kontrol ettiğimde bende 150 gözüküyor düşürdüm şimdi ama dediğim gibi format attığımda ilk 4-5 gün gayet normal oynayabiliyordum atolye haritalarıyla alakalı olabilir mi oyunu bozuyor olabilir mi acaba 7-8 tane var silmeye çalışıyorum ama silemiyorum.

Şimdi ping değerini düşürdükten sonra tekrar bir maç atmayı dener misin? O konuda çok bilgim yok ama atölye haritalarını nasıl kaldıramadığınızı anlamadım tam olarak nerede sorun yaşıyorsunuz? Abone olduğunuz atölye haritasının sayfasına gidip aboneliği kaldır demeniz lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.

Dediğimi yaptınız mı?

Son düzenleme:
Şimdi ping değerini düşürdükten sonra tekrar bir maç atmayı dener misin? O konuda çok bilgim yok ama atölye haritalarını nasıl kaldıramadığınızı anlamadım tam olarak nerede sorun yaşıyorsunuz? Abone olduğunuz atölye haritasının sayfasına gidip aboneliği kaldır demeniz lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkür ederim akşam uzun 3-4 maç atacağım o zaman deneyeceğim, evet atölyede abone olduğum haritanın sayfasını bulabilsem abonelikten çıkmaya çalışacağım ama haritanın adını doğru yazmama rağmen çıkmıyor anlamadım son çare dosyalardan sildim hala gözüküyor ilginç anlamadım.

@bluesalternative Öyleyse bize sadece modem hat değerlerinizi paylaşın. Belki iç tesisatınızın yenilenmesini gerektirecek kadar sinyal zayıflaması artmıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı