CS 2 E-Sporda para var mı?

Hayalim e sporcu olmak sence yurt dışında var mı?
Kolay değil. Özel bir çaba sarf etmek gerek, önceliklerini değiştirmen gerekiyor. Örneğin yaşın küçükse bir yandan oynayayım bir yandan okuyayım gibi düşünürsen çok daha zor olur. İyi oynamak, yüksek bir eloya çıkmak bir yana asıl zor olan takıma girmek.

Kral hevesini kursağında bırakmam istemem ama büyük ihtimal şu an lisedesin ve bunlar geçici hevesler, git adamakıllı okulunu oku daha iyi olur, hadi esporcu oldun diyelim peki ya 30 yaşından sonra ne yapacaksın? Hadi o yaşları da kurtardın diyelim 40 yaşından sonra? Milyon dolarlar kazanıp o parayı değerlendiremezsen çok pişman olacğaın bir hayat yaşamış olacaksın. Büyükleri dinlemek iyidir, git okulunu oku iyi bir üniversite kazan ve derslerin dışında oyun da oynarsın.

Hayalim e sporcu olmak sence yurt dışında var mı?

Hocam korkuyorum çünkü okulu bırakacağım bu yoldan gideceğim eğer para yoksa okul okumaya devam edeceğim.

Ortaokuldayım zaten okumaya hevesim yok aim olarak çok iyiyim.

Matematiğim aşırı kötü hocaları sevmiyorum zaten devamsızlık 80 gün oldu ayrıca xantares ile konuştuğumda doğru yoldasın diyor ailem de karışmıyor bana güveniyor.

FACEIT elon ne? FACEIT 3000-4000 elo takımsız bir sürü oyuncu ile dolu. Seni onlardan öne çıkaracak bir şey olması gerek ki takımlar ilgilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…