CS 2 E-Sporda para var mı?

• Konuyu başlatan quiKK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 1.095
Kardeşim bak ben sana okulu bırakmamanı tavsiye ediyorum. Ön plana çıkamayacağın için mevcut durumundan kaynaklı, para kazanamayacaksın bu sektörde. 14K eloları çerez niyetine yerler majorde. TR de yüksek bile sayılmıyor bu elo. Okula devam et liseyi bitir en azından.

Hocam adımı 5 yıl sonra quik olarak duyacaksınız teşekkür ederim iyi geceler.

Hocam öncelikle şunu söylemeliyim ki hayalinizin bu kadar yüksekte olması çok güzel bir şey, ama tamamiyle sosyal medyada profesyonel oyuncuların mükemmel oynadığı anlar ve aldıkları tepkilerin onlara verdiği öz güven senin ilgini çekiyor sende bu sektörden ilerlemek istiyorsun. Ama şöyle söyleyeyim ki ilki olumsuzlukta bile bırakma dürtün çok artacak. Bu sektörde özellikle Türkiye de ilerlemen öyle kolay olacak işler değil. 14K elo da olduğunuzu söylüyorsunuz ve o elo gerçekten çok düşük sayılıyor FACEIT'e geçip biraz level arttıktan sonra fark edeceksin zaten ne kadar kolaylara karşı oynadığını. Sana önerim sağa sola danışıp ona göre karar vermen çünkü ailende bu işleri çok bilmiyorsa destek vermeyeceklerdir diye düşünüyorum.

Dediklerini okulu bırakmadan da yapabilirsin. Bu ülkeden XANTARES, woxic gibi oyuncular çıktı diye insan küçükken ben de öyle olabilirim diye düşünüyor olabilir ama onların neler feda ettiğini veya ne kadar emek verdiğini bilmiyor.

Hayalini baltalamak istemiyorum da gerçekçi olalım biraz. Mevcut elonla seni yaşatmazlar bu sektörde. Hayal kurunca gerçekleşeceği anlamına da gelmiyor. Sektöre girsek senden önce girerim bir de kardeşim, 10 yıllık 1.6 oyuncusuyum, internet kafede kavga çıkarmışlığım var oyun yüzünden.

Hayalini baltalamak istemiyorum da gerçekçi olalım biraz. Mevcut elonla seni yaşatmazlar bu sektörde. Hayal kurunca gerçekleşeceği anlamına da gelmiyor. Sektöre girsek senden önce girerim bir de kardeşim, 10 yıllık 1.6 oyuncusuyum, internet kafede kavga çıkarmışlığım var oyun yüzünden.

Yükseleyeceğim belki? Daha başlayalı 5 gun oldu.

Hayır rank kasmaya 5 gun oldu.

1 hafta sonra 25k elo olmayacaksan girme derim e-spor işine. Zaten önce elemelere girmen lazım, girip sonucu görebilirsin. Kötü oynuyorsun demiyorum fakat senden iyileri de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı