TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 2 ekran ile oynuyorum. Oynarken fareyi sağa çevirdiğim zaman, fare ikinci ekrana gidiyor ve oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
2 ekran ile oynuyorum. Oynarken fareyi sağa çevirdiğim zaman, fare ikinci ekrana gidiyor ve oynayamıyorum.
N nihilist31 Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri Patates /: Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #2 İnternette var, başlangıç ayarlarından yapılıyor aynen konu başlığı gibi yaz. Biraz uzunda. Artı 0 Eksi
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 16 Mart 2024 #3 Grafik ayarlarından kontrol edin, belki pencereli tam ekran modunda başlamıştır oyun. Artı 0 Eksi
KS KS TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 Shinya Kogami dedi: Grafik ayarlarından kontrol edin, belki pencereli tam ekran modunda başlamıştır oyun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tam ekran. nihilist31 dedi: İnternette var, başlangıç ayarlarından yapılıyor aynen konu başlığı gibi yaz. Biraz uzunda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buradan cevap almak için gelmiştim internette bulamadım tam olarak. Hocam yardım edecek yok mu? Son düzenleme: 16 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Grafik ayarlarından kontrol edin, belki pencereli tam ekran modunda başlamıştır oyun. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tam ekran. nihilist31 dedi: İnternette var, başlangıç ayarlarından yapılıyor aynen konu başlığı gibi yaz. Biraz uzunda. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buradan cevap almak için gelmiştim internette bulamadım tam olarak. Hocam yardım edecek yok mu?
N nihilist31 Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri Patates /: Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 TheCrashAdmin dedi: Yok hocam tam ekran. Hocam ben buradan cevap almak için gelmiştim internette bulamadım tam olarak. Hocam yardım edecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Kanka başlangıç ayarlarına crusader 3 yazıyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024 Artı 1 Eksi
TheCrashAdmin dedi: Yok hocam tam ekran. Hocam ben buradan cevap almak için gelmiştim internette bulamadım tam olarak. Hocam yardım edecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Kanka başlangıç ayarlarına crusader 3 yazıyorsun.
KS KS TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #6 nihilist31 dedi: Kanka başlangıç ayarlarına crusader 3 yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
nihilist31 dedi: Kanka başlangıç ayarlarına crusader 3 yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim.