Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Oyunda drop, FPS düşüklüğü vb şeyler oluyor ve akıcılık bozuluyor. Bilgisayara format atmaya karar verdim. Sizce hangi Windows sürümünü kurmalıyım?
Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Oyunda drop, FPS düşüklüğü vb şeyler oluyor ve akıcılık bozuluyor. Bilgisayara format atmaya karar verdim. Sizce hangi Windows sürümünü kurmalıyım?
Hocam kurmayı biliyorsanız AtlasOS kurun. AtlasOS işlemciyi az kullanan RAM'i Az kullanan içinde çok az uygulama bulunan oyunda FPS almanı sağlayan bir işletim sistemi. Şöyle düşünün. Windows'un modlanmış hali yani. Windows'la aynı sadece modlanmış. Hocam ya da bilgisayarınıza 8 GB daha ekleyin ve Windows 10 kurabilirsiniz.
Hocam kurmayı biliyorsanız AtlasOS kurun. AtlasOS işlemciyi az kullanan RAM'i az kullanan içinde çok az uygulama bulunan oyunda FPS almanı sağlayan bir işletim sistemi. Şöyle düşünün. Windows'un modlanmış hali yani. Windows'la aynı sadece modlanmış.
8 GB'dan 16 ya çıkarsanız anlarsınız farkı hocam. Ama unutmayın o ekran kartının işi bitmiş kullanılır ama oyun dışında. Yeniden sistem dizmek zorundasınız.