Ortalama 5.000 TL fiyatı var, kablosuz alabileceğim en iyisi bu mudur? Claw Grip tutuş şeklim. Bu aşağıdaki konu daha önce açtığım konu ve fare elime sanırım büyük geliyor, ayrıca kablolu bir de. Bu 5.000 TL'lik kablosuz fareyi alırsam Claw Grip'e uygun mudur ve mevcut aşağıdaki linkteki kullandığıma göre çağ atlatır mı? Alabileceğim en iyi Claw Grip kablosuz fareyi almak istiyorum.
Almak istediğim ve mevcut kullandığım fare boyutu karşılaştırması, bu sefer boyut hata yapmak istemiyorum. Yeni almak istediğim Claw Grip için %100 uygun mudur?
www.eloshapes.com
Önceki konumda, mevcut fare ile durum. Büyük mü geliyor diye resim koymuştum.
www.technopat.net
Sadece CS 2 oynuyorum.
Almak istediğim ve mevcut kullandığım fare boyutu karşılaştırması, bu sefer boyut hata yapmak istemiyorum. Yeni almak istediğim Claw Grip için %100 uygun mudur?
Zowie EC3-CW vs Zowie FK2-C - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!
Önceki konumda, mevcut fare ile durum. Büyük mü geliyor diye resim koymuştum.
BenQ Zowie FK2-C fare elime büyük mü geliyor?
Fotoğrafta gösterdiğim farenin uç kısımları hiç kullanmadığım için toz tutmuş. CS 2 için almıştım bu fareyi ve fareyi tutuş şeklim claw grip. Merak ettiğim bu fare bana büyük mü geliyor sizce? Yani CS 2 oynayıp fareyi claw grip kullanan kişiler resimde gösterdiğim kırmızı alanı kullanıyorlar mı...
Sadece CS 2 oynuyorum.