CS 2 için Zowie EC3-CW Small kablosuz fare nasıldır?

• Konuyu başlatan Rain1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.018

Rain1

Picopat
Ortalama 5.000 TL fiyatı var, kablosuz alabileceğim en iyisi bu mudur? Claw Grip tutuş şeklim. Bu aşağıdaki konu daha önce açtığım konu ve fare elime sanırım büyük geliyor, ayrıca kablolu bir de. Bu 5.000 TL'lik kablosuz fareyi alırsam Claw Grip'e uygun mudur ve mevcut aşağıdaki linkteki kullandığıma göre çağ atlatır mı? Alabileceğim en iyi Claw Grip kablosuz fareyi almak istiyorum.

Almak istediğim ve mevcut kullandığım fare boyutu karşılaştırması, bu sefer boyut hata yapmak istemiyorum. Yeni almak istediğim Claw Grip için %100 uygun mudur?

Önceki konumda, mevcut fare ile durum. Büyük mü geliyor diye resim koymuştum.

Sadece CS 2 oynuyorum.

O fiyata bu daha iyi gibi geliyor bana:

Kablosuz alabileceğin en iyisi o değil. Claw Grip tutuş için rahat eder misin bilmiyorum sana bağlı. Fakat kullandığın FK2-C şeklinde yakın bir fare al, riske girme. WLmouse bakabilirsin mesela. Magnezyum kasa. Epey sağlam da.

Gösterdiğiniz Magnezyum amma hafifmiş cidden, CS 2 performansımı daha yükseltebilir gibime geldi, muhtemelen bunu alacağım. Bir şey soracağım olası bir kötü durumda garanti sürecinde zorluk çıkarmazlar değil mi?

Wraith iyidir o konularda. Üzmez.

Bu arada ikiye katlayacak diye beklentiye girerseniz üzülürsünüz. İş el becerinize bakıyor, fare ondan sonra gelir.
Kablosuz fareler performansı etkiliyormuş galiba emin değilim, kablolu takıntım vardı sebebi ise fare'de gecikme olur mu acaba diye ama yeni model üst düzey ürünlerde gecikme yok yazmışlar.

Kablosuz fareler performansı etkiliyormuş galiba emin değilim.

Etkilemiyor desek yeridir, dediğim gibi iş el becerinize bakıyor en çok.

kablolu takıntım vardı sebebi ise fare'de geçikme olur mu acaba diye ama yeni model üst düzey ürünlerde gecikme yok yazmışlar.

Gecikme konusu çok eskilerde kaldı. 2.4 GHz ile dişe dokunur gecikme olmuyor genel anlamda.

Bir konu var 3395 sensör ile 3389 farkını sormuş konu sahibi ve cevap olarak farkı hissetmezsin demişler.

Şimdi benim mevcut kullandığım 3360 sensör yazıyor, bu Magnezyum olan 3395. Bu sefer arada fark olur değil mi yukarıdaki soruya göre?

Bir konu var 3395 sensör ile 3389 farkını sormuş konu sahibi ve cevap olarak farkı hissetmezsin demişler.

Şimdi benim mevcut kullandığım 3360 sensör yazıyor, bu Magnezyum olan 3395. Bu sefer arada fark olur değil mi yukarıdaki soruya göre?

Büyük bir fark olmaz.

Kablosuz fareler performansı etkiliyormuş galiba emin değilim, kablolu takıntım vardı sebebi ise Fare'de gecikme olur mu acaba diye ama yeni model üst düzey ürünlerde gecikme yok yazmışlar.

Artık kablosuz fareler, kablolu farelerden daha hızlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı