CS 2 maçlara girerken aşırı bekletiyor

ömerbeli

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce NVIDIA sürücü güncellemesi (546.17 sürücüsü) yaptım ve güncelleme sonrası oyunda maçlara girişlerde 7-8 saniyede giren bilgisayar neredeyse 1 dk bekletmeye başladı. Çözümü nedir ne yapmalıyım bilen var mı?
Cihaz Lenovo V15 notebook.
8 GB RAM.
2 GB MX330 ekran kartı.
i5 10.nesil işlemci.

Nvidia driverının her hangi bir oyuna girerken hızlı başlatma gibi bir yeteneği yok. Ssd ya da Hdd kullanıyorsan bunlar etkiler. Gecikmeler olduğunu düşünüyorsa random anlık olarak gelişmiştir belki okuma yazma hızların düşmüştür. Nadirde olsa ssd hızları düşebiliyor

Nvidia driverının her hangi bir oyuna girerken hızlı başlatma gibi bir yeteneği yok. Ssd ya da Hdd kullanıyorsan bunlar etkiler. Gecikmeler olduğunu düşünüyorsa random anlık olarak gelişmiştir belki okuma yazma hızların düşmüştür. Nadirde olsa ssd hızları düşebiliyor
Bilmiyorum fakat bu güncellemeden sonra o gün içerisinde oyunda aşırı takılmalar oluştu ardından bunlar geçti fakat maçlara geç girme sorunu başladı bilemiyorum sistem zorlanmaya başlamış da olabilir belki. Eğer çözümü yoksa böyle devam edeceğim o zaman. Teşekkür ederim yine de.

CS oyunlarında ne kadar düşük FPS alırsan haritalar o kadar hızlı yüklenir. Maç başlarken fps_max 59 yazabilirsin konsola.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı