CS 2 neden çok zor?

Uzun süre oynayıp da CS gibi kolay oyunda kill alamamak gerçekten sinir bozucudur galiba oyun sildirir.
Sildim zaten hocam :d. Normalde asla diyeceğim şey değil ama Valo oynasanız harbi daha iyi. Yani iyi dahi oynasanız rank sistemi saçmalaşmış. Yoldaş gibi modlarda karşınıza Hakkari dağ komandosu geliyor. Silver 1 bile olsan karşıya korkunç elemanlar atıyor. Popüler yoldaş haritalarının çoğu yok. Özensiz olmuş keşke hiç gelmeseydi.

Sildim zaten hocam :d. Normalde asla diyeceğim şey değil ama Valorant oynasanız harbi daha iyi. Yani iyi dahi oynasanız rank sistemi saçmalaşmış. Yoldaş gibi modlarda karşınıza Hakkari dağ komandosu geliyor. Silver 1 bile olsan karşıya korkunç elemanlar atıyor. Popüler yoldaş haritalarının çoğu yok. Özensiz olmuş keşke hiç gelmeseydi.

Keşke herkes sizin gibi düşünse, anlık oyuncu sayısı her gün 1M üzeri şaka gibi.

Keşke herkes sizin gibi düşünse, anlık oyuncu sayısı her gün 1M üzeri şaka gibi.
Hayatımın en iyi günlerini bu oyunda geçirdim. 2017'den beri oynuyordum hesabımın ilk oyunlarıdan açıkçası batmasını istemem de yaptıkları iş iş değil. Eskiden arkadaşla yoldaş oynardım LE'ye kadar da çıkmışlığım var. Yemin olsun şuankinden 5 kat daha kolaydı. Şuan yoldaşa silver 1 olarak girdiğimde bile elemanlar Xantares gibi vuruyorlar. Hani şans vermiyorlar sana öyle vuruşlar atıyorlar kötü oynayıp vuramasak tamam diyeceğim.

Hayatımın en iyi günlerini bu oyunda geçirdim. 2017'den beri oynuyordum hesabımın ilk oyunlarıdan açıkçası batmasını istemem de yaptıkları iş iş değil. Eskiden arkadaşla yoldaş oynardım Le'ye kadar da çıkmışlığım var. Yemin olsun şuankinden 5 kat daha kolaydı. Şu an yoldaşa Silver 1 olarak girdiğimde bile elemanlar xantares gibi vuruyorlar. Hani şans vermiyorlar sana öyle vuruşlar atıyorlar kötü oynayıp vuramasak tamam diyeceğim.

Aslında oyunun zor olması daha iyi, oynadıkça gelişmek yükselmek daha çok haz verir ama işte CS2 öyle bir zorluğu yok. Haritalar basit 10 el oynayınca ezberleniyor, hareket alanı kısıtlı oyun dinamikleri öyle çok fazla ayrıntılı değil bilmiyorum sistem gereksinimleri yüzünden mi bu kadar çok oynanıyor artık yoksa bende mi sorun var hiç ısınamadım o oyuna :D

Aslında oyunun zor olması daha iyi, oynadıkça gelişmek yükselmek daha çok haz verir ama işte CS2 öyle bir zorluğu yok. Haritalar basit 10 el oynayınca ezberleniyor, hareket alanı kısıtlı oyun dinamikleri öyle çok fazla ayrıntılı değil bilmiyorum sistem gereksinimleri yüzünden mi bu kadar çok oynanıyor artık yoksa bende mi sorun var hiç ısınamadım o oyuna :D
Bu kadarı fazla bence. Tarkov gibi oyunların bile sprayleri bu kadar garip veya zor değil.

Valla seçkin giriyim dedim daha rankım bile yok hayatımda ilk kez girdim karşıya e sporcuları atmadığı kaldı adamlar mermi ıskalamıyo gördüğünü indiriyo . İlk girdiğim maçta 1 tur alamadan kaybettik bizim takımın toplam kill'i rakibin 3.sünün killi etmiyor öyle diyim o kadar rekabetsizki oyun.

Aynen şu sahneyi yaşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Vallahi seçkin gireyim dedim daha rankım bile yok hayatımda ilk kez girdim karşıya e sporcuları atmadığı kaldı adamlar mermi ıskalamıyor gördüğünü indiriyor. İlk girdiğim maçta 1 tur alamadan kaybettik bizim takımın toplam Kill'i rakibin 3.sünün killi etmiyor öyle diyeyim o kadar rekabetsizki oyun.

Aynen şu sahneyi yaşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bırak CS'yi gel PUBG oyna daha fazla kanser ol :D

CS 2'de adamı görüyorum ve üzerine şarjör boşaltıyorum ama mermiler gitmiyor resmen ve çoğu zaman da daha mermi bile sıkamadan saniye bile geçmeden hemen öldürüyor. Adamlar saçma sapan iğne deliğinden duvar arkasından falan ölüyorum. Birini öldürürsem hemen arkasına başkası da beni öldürüyor. Arka arkaya aldığım çok nadir oldu. Oyun halt yemiş gibi. Düşman görünce gayet hızlı tepki veriyorum ama sanki karşıdaki hile gibi. Sorunun bende olduğunu sanmıyorum.

CS 2 çok garip nedense her attığım mermi kafaya gidiyor. Teker teker sıkmak çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı