Arkadaşlar her CS girdiğimde 1 kere falan açılıyor.
Üstelik CS de maça başlarken ateş falan edince kasıyor bir süre sonra geçiyor. Başka oyunlarda problem yaşamıyorum.
Kaspersky ve malware ile test yaptım sorun çıkmadı ne yapayım başka?
Oyunu sildim yükledim düzelmedi.
Arkadaşlar her CS girdiğimde 1 kere falan açılıyor.
Üstelik CS de maça başlarken ateş falan edince kasıyor bir süre sonra geçiyor. Başka oyunlarda problem yaşamıyorum.
Kaspersky ve malware ile test yaptım sorun çıkmadı ne yapayım başka?
Oyunu sildim yükledim düzelmedi.
Böyle bir virüs neden olsun onu anlayamadım. Yani virüsten kaynaklı değildir büyük ihtimalle ama acaba Opera varsayılan tarayıcın mı? Varsayılan tarayıcıyı açan bir tuş kombinasyonu acaba buna sebep oluyor olabilir mi?
Böyle bir virüs neden olsun onu anlayamadım. Yani virüsten kaynaklı değildir büyük ihtimalle ama acaba Opera varsayılan tarayıcın mı? Varsayılan tarayıcıyı açan bir tuş kombinasyonu acaba buna sebep oluyor olabilir mi?
Benim kullandığım bir oyun kolunda aynı hata oluyordu.Kol bağlıyken bir tuşa basınca tarayıcı açılıyordu,bu sorunu başlatma seçeneklerine -nojoy yazarak çözmüştüm sanırım
Benim kullandığım bir oyun kolunda aynı hata oluyordu.Kol bağlıyken bir tuşa basınca tarayıcı açılıyordu,bu sorunu başlatma seçeneklerine -nojoy yazarak çözmüştüm sanırım
Bence buna bağlı bir sorun var gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Windows'ta Ctrl + T kombinasyonu varsayılan tarayıcıdan yeni bir sekme açıyordu örneğin. Buna benzer bir şey yaşanıyor olabilir. Ya da dediğin gibi oyun kolu bağlıysa veya direksiyon vs. Ya da klavyeden herhangi bir makro ataması vs yapılmışsa da yaşanabilir.
Bence buna bağlı bir sorun var gibi. Yanlış hatırlamıyorsam Windows'ta CTRL + t kombinasyonu varsayılan tarayıcıdan yeni bir sekme açıyordu örneğin. Buna benzer bir şey yaşanıyor olabilir. Ya da dediğin gibi oyun kolu bağlıysa veya direksiyon vs. ya da klavyeden herhangi bir makro ataması vs yapılmışsa da yaşanabilir.
Kanka oyun kolu yok fakat CS oynarken iyi hatirliyorum ilk raund baslarken Alt Tab attı Opera açıldı. Birkaç kişide yaşamış bu sorunu fakat net bir şey yok. Ben sadece çözüm olarak Opera'yı silmek değil RAT vb yediğimden şüpheleniyorum. Bütün taramaları yaptım tehdit hiçbir şekilde bulamadı. Fakat CS'yi sildim yükledim yine aynıydı.
Kanka oyun kolu yok fakat CS oynarken iyi hatirliyorum ilk raund baslarken Alt Tab attı Opera açıldı. Birkaç kişide yaşamış bu sorunu fakat net bir şey yok. Ben sadece çözüm olarak Opera'yı silmek değil RAT vb yediğimden şüpheleniyorum. Bütün taramaları yaptım tehdit hiçbir şekilde bulamadı. Fakat CS'yi sildim yükledim yine aynıydı.
Dostum benimde aklıma ilk RAT yemiş olma ihtimalin geldi. Son zamanlarda bir dosya indirdin mi? birde tarama yaptım diyorsun Kaspersky harici antivürüsler fazla detaylı değil yapmadıysanız birde onunla yapın. eğer yaptıysanız veya yaptıktan sonra temiz çıksa bile bazı RAT virüsleri çok iyi saklanıyor. Maalesef tek çözüm sıfırdan format.